nexttoyou26.6.2018 14:02
1/3
Seksin väheneminen parisuhteessa

Moi!

Minä olen 19-vuotias ja poikaystäväni 21. Olemme olleet kaksi vuotta yhdessä, ja suhteen alkuaikoina seksiä oli melkein aina kun nähtiin, noin 4-5 kertaa viikossa. Nyt seksiä on enää 1-2 kertaa viikossa, enkä enää tunne saavani täyttä tyydytystä seksistä. Usein poikaystävälläni ei saata seisoa kunnolla/on puolijäykkänä, minkä takia itselläni saattaa lopahtaa into jo seksin aikana ja toivon vain että se on nopeasti ohi. Seksin jälkeen jää joskus jopa ärsyyntynyt olo, kun tietää että se saattaa olla ainoa kerta koko viikkoon. Olemme puhuneet tästä enkä ole koskaan syyttänyt häntä asiasta/ollut vihainen, vaan lähinnä harmitellut asiaa mielessäni ja sitten kertonut asiasta asiallisesti hänelle. Voiko olla että olen siitä huolimatta asettanut hänelle paineita, kun kyseessä kuitenkin on miehille melko herkkä aihe?

Joskus seksiä saattaa olla montakin kertaa päivässä ja monena päivänä peräkkäin ja hänellä seisoo jäykempänä kuin koskaan, enkä tiedä mistä nuo "poikkeudet" sitten johtuvat. Mies tekee kolmivuorotyötä ja ymmärrän että hän on usein väsynyt eikä välttämättä jaksa, mutta joskus hän tekee itse aloitteen eikä hänellä silti meinaa seisoa kunnolla. Itselläni kynnys tehdä aloitteita nousee jatkuvasti, sillä pelkään ettei seksi suju ollenkaan tai että mies suostuu "pakon edessä" koska tietää miten tärkeää seksi on minulle. Meillä on seksileluja, olemme kokeilleet eri paikkoja, eri asentoja ja asuja, penisrengasta jne.

Suhteessa menee muuten hyvin, olemme muuttamassa yhteiseen kämppään ja kaikki muu sujuu hyvin. Itse en vain ole tyytyväinen seksielämäämme. Pari kertaa viikossa riittäisi minulle, jos seksi olisi laadullisesti hyvää ja kokisin tulleeni tyydytetyksi, mutta näin ei ole. Tästäkin olemme jutelleet, mutta en jaksaisi kymmeniä kertoja esittää samoja pyyntöjä esimerkiksi pidemmästä tai normaalista poikkeavasta esileikistä.

Olen kysellyt mieheltä mitä hän haluaisi minun tekevän, mutta fantasioita ei kuulemma ole ja mitään en voisi tehdä enää paremmin. Oma käsikin vaikuttaa häntä kiinnostavan melko usein, mikä puolestaan syö omaa itseluottamustani. Yhteen muuttaminen ahdistaa, sillä pohdin jatkuvasti sitä, tuleeko seksielämämme kuihtumaan lopullisesti sitten, kun asumme yhdessä. Onko muilla ollut samankaltaisia kokemuksia? Miten asia on korjaantunut ja mitä sille voisi yrittää tehdä? Mitä minä voisin tehdä ja mitä voisimme tehdä yhdessä asialle?