Puuiglu20.6.2017 1:16
1/25
Sekaannuin tietämättäni perheelliseen jätkään enkä tiedä kerronko vaimolle

Törmättiin tinderissä ja alettiin juttelee. Meillä juttu luisti hyvin. Jätkä pyys mun kikkiä ja annoin sille sen kun en halunnu heti omaa numeroa antaa. Siellä jatkettiin juttua.

Kerto mulle et on avioero rumbassa ja tilanne on hankala ja asuu vielä lasten äidin kanssa yhessä. Ymmärsin asian kun ei sellasesta ihan heti lähdetä pois. Me molemmat haettiin fwb suhdetta ei sen vakavampaa.

Nähtiin ekan kerran kahvilla ja taas juttua riitti, oli kipinää ja intohimoa. Toisella kerralla tulikin mun luona käymään kesken duunipäivän.. sen jälkeen nähtiin vielä muutaman kerran.

Aina sovittiin asiat kikin kautta eikä vaihdettu numeroita. Sitten aloin miettimään miks niitä numeroita ei koskaan vaihdeta mut en vielä kysynyt asiasta.
Kiinnitin huomioo et aina kun oli töissä laittoi mulle viestiä. Kotiin kun meni sammutti kikin niin ettei viestit menny perille. Yhessä vaiheessa oli lomalla pari viikkoa eikä koko aikana ottanu muhun yhteyttä.
Tein niin et annoin numeron sille ja sanoin poistavani kikin. Otti muhun sen jälkeen tinderillä yhteyttä ja halus nähdä. Ohitin kaikki ne viestit koska nyt olin varma et pettää. Soitti mulle kerran tuntemattomalla numerolla mut ei koskaan wapissa tai ihan perus viestiä laittanut. Huuteli mua taas tinderin kautta kunnes sanoin suoraan et tiedän sen näkevän mua salaa. Sanoi ettei voi kieltää asiaa ja ettei muistella pahalla. Silti senkin jälkeen on muutaman viestin laittanut..

Nyt mietin kun tiedän sen vaimon nimen, että kertoisinko sille millanen sen ihana mies on vai jätänkö asian siihen. Mua kuvottaa se jätkä iha älyttömästi kun tekee perheelleen noin ja jätti mullekin kertomasta oikeeta tilannetta. Mua harmittaa et sen vaimo ei tiedä mitä sen seläntakana tapahtuu mut en tiedä mitä mun pitäis tehdä.
En tiedä uskoisko se vaimo mua tai alkaisko mulle mesoomaan ja kun tekisin itse sen julki repisin kolmantena pyöränä sen perheen palasiks mut en siedä sitä ajatusta et sen mies valehtelee niin suuresti omalle naiselle.

Mitä te tekisitte? Kertoisitteko vai antaisitteko olla?