Karalahti8.7.2017 21:42
1/5
Se fiilis kun tajuut tuntees "vähän" jälkijunassa

Tilanne on siis tämä, että koko viime kouluvuoden mä olin yhden tyypin kanssa välillä tekemisissä, samassa koulussa kun oltiin. Aina sen tyypin läsnäollessa mulle tuli sellanen outo fiilis, en oikeen osannut sanoa että mistä se johtui. Sama fiilis tuli aina kun mä ajattelin sitä, ja näin jälkeenpäin mä tajuan sen että mähän ajattelin sitä ihan hemmetin paljon.

En oikeesti tajuu että miten hitossa mä en aiemmin ymmärtänyt olevani ihastunut siihen kun näin jälkeenpäin mietittynä sehän on ihan ilmiselvää. Ajattelin sitä paljon ja usein, yritin olla sen seurassa mahdollisimman paljon, mulle tuli paha mieli aina kun meillä olis kuulunut olla joku yhteinen tunti ja se ei syystä tai toisesta ollutkaan paikalla.

Sitten oli se tunne. Mä en aiemmin oikeen sisäistänyt koko tunnetta, mutta se tunne oli siitä lähtien kun mä näin sen ekan kerran ja on vieläkin, mutta aiemmin mä en ymmärtänyt että se oli ihastusta. Tänään mä viimeinkin ymmärsin sen ja tajusin että hitto, ihastustahan se.

Nyt mua sitten itkettää koko ajan kun tiiän, että en tuu enää koskaan näkemään sitä kun se muutti muualle ja vaihtoi koulua. Eniten mua kuitenkin ihmetyttää se, että oon ollut aiemminkin ihastunut ja tiennyt sen oikeastaan heti, mutta tällä kertaa mulla meni vuosi ymmärtää. Miten se oli tällä kertaa niin erilaista?

Toisaalta ihan hyvä, että mun ei tarvitse olla sen kanssa enää tekemisissä tai nähdä sitä. Mä saatan ehkä sitten päästä nopeammin yli siitä. :D

En oikeastaan kaipaa kommentteja tähän, kunhan avauduin kun ei mulla oikein oo kavereitakaan kelle puhua.