awertyui12.6.2018 13:05
1/7
Samaistuuko joku: saan liikaa huomiota miehiltä, ja haluaisin vaan olla rauhassa

(inb4: humblebrag, uliulivalivali oo vaan onnellinen, ehkä näytät vaan helpolta, oot ylimielinen ja pinnallinen)

Oon 23-vuotias, todella ulospäinsuuntautunut, energiaa täynnä, vähän kaikille ystävällinen, puhelias, tykkään aina tutustua uusiin ihmisiin ja olla monenlaisissa jutuissa mukana. Oon itsevarma ja peloton, laitan itseni likoon ja oon aika spontaani. Käyn aika usein baarissa ja muutenkin monissa tapahtumissa. Ulkonäköni ole erityisen huomiota herättävä enkä esim. pukeudu paljastavasti. Viimeksikin olin baarissa miesten jätti t-paidassa, vaan reivaamassa kavereiden kanssa. _En_ hakeudu miesten lähelle, en tee alotteita, en etsi huomiota.

Ihan missä olen, miehet lähestyvät. Baarissa toki, mutta myös julkisissa, kaupungilla, töissä, somessa, porukassa jne. Ja en nyt tarkoita huutelua, kähmimistä tai muuta ahdistelua, vaan juuri niitä normaaleita lähestymisiä, numeron kysymistä, treffeille pyytämistä, selvää kiinnostuksen osoitusta ihan mukavalla tavalla. Tapahtuu kun olen laittautunut ja hienossa mekossa, tapahtuu meikittömänä rönttö t-paidassa.

Tiedän sen, että olen persoonaltani todella energinen, rento, rohkea, puhelias ja kuulemma todella puoleensavetävä. Pidän myös itseäni kauniina, ja oon kuullut kehuja mun ulkonäöstä. Ja tietysti on kiva että mua pidetään tutustumisen arvoisena, tai musta kiinnostutaan.

Mutta ihan oikeesti, haluaisin vaan olla rauhassa. Ei haittaisi jos tätä tapahtuisi silloin tällöin, mutta kun lähestymisiä tapahtuu useamman kerran viikossa, joskus päivittäin. Haluaisin jonkun kyltin jossa lukee: hei tuu juttelemaan, hengaillaan yhdessä mutta älä iske, se ei tuu johtaa mihinkään. Jutellaan, tullaan kavereiksi, mutta meistä ei tuu mitään sen suurempaa. Älä pyydä mua treffeille, sun luo yöksi, älä koita pussaa.

Pystyykö kukaan samaistumaan, vai täyttyykö keskustelu vaan vittuilusta siitä, miten oon pinnallinen ja ylimielinen ämmä joka halus vaan kerskailla? Haluaisin oikeeta keskustelua aiheesta. Eriäviä kokemuksia, samaistumisia, kaikkea niiden väliltä. Toivottavasti ei liikaa ilkeyksiä.