toffeepurukumi6.5.2018 17:32
1/16
sairas ja narsistinen isä

En tiedä mistä ees alottaisin, oon vaan niin kypsynyt mun isään. Se on kohdellut mua niinku kasaa paskaa koko mun elämän, en vaan jaksa enää. En oo ikinä kuullu sen sanovan mitään hyvää mulle, joko se ei puhu mulle ollenkaan tai sitten raivoaa jostain. Asun viä kotona ja täytän kesällä 18, ja mun isä koko ajan puhuu vaan siitä kuinka heittää mut pihalle ja saan pärjätä omillani heti kun oon täysi-ikänen. Ymmärtäisin sen jos oisin tehny mun isälle jotain, mutta se kohtelee mua niinku jotain vitun ongelmanuorta vaikka en todellakaan ole sellanen. Oon lukiossa, saan hyviä arvosanoja, en ryyppää tai muutenkaa tee mitään tyhmää.
Silti saan vaan pelkkää paskaa niskaan mun isältä. Se vetää kamalat raivarit ihan mitättömistä asioista (heittelee tavaroita, huutaa naama punaisena yms) kuten esim. kotitöistä jos oon esimerkiksi unohtanu tyhjentää tiskikoneen heti kun tuun koulusta. Tänään se kysy multa että oonko saanu jo kesätöitä ja sanoin että en saanut vaikka täytin noin 20 hakemusta eri paikkoihin ja pääsin pariin haastatteluun mutta en kuitenkaan saanut mitään paikkaa. Siitä se veti ihan kamalat kilarit ja haukku mut saamattomaks paskaks ja että en tuu ikinä pärjään elämässä ja että siinä oli taas yks syy lisää heittää mut pois kotoo ku täytän (se on ollut itse työtön omasta haluusta noin 5 vuotta). Sanoin sille sitten ekaa kertaa kunnolla takasin ja lähdin hetkeks pois kotoo ja kun tulin takasin niin se oli käynyt mun huoneessa ja kerännyt kaikki lattialla ja pöydällä olevat tavarat ja laittanu ne jätesäkkiin ja vieny ulkoroskikseen:) Sinne meni koulukirjat ja meikit yms. Ja mun pöydällä oli mun e-pillerit ja iskä vaan näytti mulle niitä ja sano että sinä huora voit painua vittuun mun talosta.
En vaan vittu jaksa enää tällästä, lähdin mummulle koska en vaan pysty enää oleen kotona. En tiiä mitä mä tekisin, en pysty oikeesti asuun enää kotona mutta mulla ei oo yhtään rahaa eikä mahdollisuutta muuttaa omilleni. Tällä hetkellä lastenkotiki tuntuis paremmalta paikalta asua ku oma koti.