Weronica994.5.2017 21:51
1/4
Säätöonkelmia

Juttu on sillai, et oon säätäny on-offina yhen tytön kaa jo 2v ainaki. Ollaan tunnettu 3v. Tavattiin (tottakai) netissä enkä ajatellu siit eka mitään muut ku kaveruutta. Myöhemmin tuli vasta tunteet sitä kohtaan. Ollaan jatkettu samaa on-offii tähän päivään asti. Me molemmat tyksitään toisistamme ihan hirveesti, ja haluisin olla sen kanssa, mut se on sitoutumiskammonen plus muut onkelmat tän asian suhteen...

Ongelmia tässä on mm. se, et me ei osata puhuu toisillemme oikeista tunteistamme. Estän sen aina ja lähen, ku en saa siitä mitään käsitystä mitä se haluu tai mitä se tuntee sillä hetkellä. Mä oon ite vähän samanlainen, joten yritän ymmärtää sitä aina. Silti jossain välissä tulee se tarve unohtaa se ihminen ja jatkaa eteenpäin. Tykkään siitä ihan hirveesti, siis oikeestioikeesti.

Me ei osata pysyy erossa toisistamme. Aina jompikumpi tulee puhuu toiselle, ja sit sitä ollaan aina kusessa tavalla tai toisella. Haluun ton tytön, ihan sama mitä se vaatii. Ja se ilmeisesti haluaa mut, mutta aina joku asia saa jommankumman perääntyy. Kumpikaan ei jaksais enää on-offii... Sitä on koettu ihan tarpeeks.

Viimeks laitoin tän jutun poikki ööm toissapäivänä tai 3 päivää sit... Ja tänää sain häneltä laulun sanat tekstiviestinä. Vastasin tietty, ja juteltiin hetki wapis. Poistin siis eston. Nyt siltä loppu akku ja jutellaan ihan piakkoin mut kaipaan vertaistukea ihmisiltä jotka on säätäny saman ihmisen kaa monta vuotta!!

Ja siis tottakai mä oon se seurusteleva tyyppi joka on polyamorinen, et mä en tiiä hyväksyykö se tän vai ei.. Me jutellaan siit tänään, ihan kohta ja toivon et joku vois tulla samaistuun ees jotenki tilanteeseen, oon ihan avuton tän asian kanssa... Please??