zomboyyy3.5.2017 20:22
1/9
Säätöni ei saa mitään aikaiseksi

Olen tuntenut yhden pojan jo aika kauan mutta vähän yli puolivuotta sitten päädyin baarin jälkeen hänen luokseen yöksi. Nukuimme vain ja aamulla kun lähdimme kotiin niin poika laittoi viestiä että on kiinnostunut minusta jne mutta itse en silloin ollut kiinnostunut. Hän on aina vähän väliä sen jälkeen tullut purkautumaan tunteistaan minua kohtaan ja kysellyt mahdollisuuksiaan.

Sitten n. 1kk sitten päädyimme jotenkin hengailemaan useammin samassa porukassa ja kiinnostuinkin sitten hänestä. Näimmekin aika monta kertaa viellä mutta sittenkun homma alkoi eskaloitumaan ja meillä olikin juttua niin näkeminen jäi vähän harvemmaksi.

Tähän asti olen yöpynyt hänen kanssaan pari kertaa ja sillon tällön nähny jossain ja joka kerta hän kertoo kuinka paljon välittää minusta ja haluisi seurustella jne. Mutta ei silti saa aikaseksi nähdä mua kunnolla kahdestaan missään. Syy kuulemma onse ettei nimenomaan saa aikaseksi ja että tajuaa asiat liian myöhään. Hän kuulemma ymmärtää tilanteen ja haluaa parantaa ja on sanonut että tietää että olen pettynyt ja että en menetä hänessä mitään jne.

Tuntuu ettei hän vain yksinkertaisesti ole kiinnostunut tarpeeksi vaikka kuinka sanoo tykkäävänsä ja ettei muuta haluakkaan. Onko muilla ollut tälläistä tilannetta ja onko siitä selvitty ? Vai onko se jo menetetty peli jo?