Haluunsua20.6.2018 19:09
1/11
säätö olikin pelkkä kusipää:(

eli siis olin jutellu yhen pojan kanssa joistain viime syksystä asti. meillä synkkas tosi hyvin yleensä mut välil sit oli sellasii ns hiljasempii hetkii ettei juteltu niin paljon, mut aina jossain vaihees alettiin taas puhuu enemmän jne.(puhuttiin siis suurimmaks osaks snäpissä). Puhuttiin melkein kaikesta ja luotin siihen jätkään sille oli tosi helppo puhuu ja oli meil yleensä aika paljon flirttii ja vaiheltii välil kuviiki.
Pari kk sitte se pyys mult yhtäkkii et voisinks poistaa kaikki mun tallentamat viestit sielt snäpin chatist ja et se poistais kans sen tallentamat jutut. Mietin hetken aikaa et miks, mut en sitä sen enempää kyselly tai aatellu ja poistin sit kaikki talennetut jutut.
Täs lähiaikoin sattu muutamii asioit mitkä saoi mut välil epäilee et seurusteleekohan se, mut aattelin aina et eikai se mun kaa tällasii juttui puhuis jos seurustelis toisen tytön kanssa. Tänää sit se oli laittanu ig kuvan ja ku menin kommentoimaan nii katoin niit muitten kommenttei ja joku tyytö oli laittanu sinne jtn "rakas pus pus" tms. ja se jätkä oli kans vastannu siel kommenteis siihe samal tavalla. Menin sit suoraa kysyy silt jätkält et seurusteleks ja se sit lopult myöns sen. Samalla se raukka esti mut igs ja snäpissä xdd:D

Mua ei sinänsä haittaa et tää meiän säätäminen loppu kun ei pollu mitää romanttisii fiiliksii tai muutakaan, mut oli meil silti ihan hauskaa ku juteltiin ja tuntuu se vähän oudolta ku oltiin juteltu syksyst asti melkein joka päivä. Eniten mua vaan ärsyttää et luotin siihen jätkään ja tuntuu pahalta sen tytön takii ku ei oikeesti tiedä millasen jätkän kaa on yhes, tai en ite ainakaan tykkäis jos oma jätkä pyytäis toiselta tytöltä kuvii ja lähettelis sydämmii ja pusuemojeit ja haluis kokoaja puhuu. Toisaalta tiiän sen tytön instan ja snäpin mut en tiiä pitäiskö sille kertoo vai ei... (kiitos jos jaksoit lukea tänneasti)