KirsikkaTomaatti22.6.2018 18:08
1/1
Säätö muuttui etäiseksi, mitä teen?

Minulla on ollut suunnilleen kuukauden ajan säätöä yhden pojan kanssa. Hän on käynyt meillä pari kertaa, ja joka kerta kun hän on täällä ollut olemme vain maanneet sängylläni toisisamme kiinni, jutelleet ja jopa pussaneet pari kertaa.
Silloinkun juttumme alkoi hän puhui minulle jatkuvasti ja vastasi aina viesteihini, nyt yhtäkkiä hädin tuskin saan häneltä edes yhtä viestiä päivän aikana. Itse yritän edes kerran päivässä aloittaa keskustelua, mutta en nykyään saa edes minkäänlaista vastausta viesteihini.
Olen kysynyt että mistä tämä kaikki johtuu, mutta hänen mielestään mitään erikoista ei ole tapahtunut. Itse olen kuitenkin todella hämmentynyt siitä, että miksi ennen niin puhelias ja innokas poika ei yhtäkkiä enää osoita pienintäkään kiinnostusta minua kohtaan/ehdi enää näkemään, vaikka hän kumminkin kysyessä vielä väittää asioiden olevan samalla tavalla kuin ennen.

Mitä mun kannattais tehdä? Oon ite todella hukassa tän asian kanssa, en kumminkaan halua lopettaa asioita välillämme, koska pidän hänestä todella paljon.