becauseimhappy8.6.2018 12:52
1/19
Säätö ”jätti” yhtäkkiä

Tosiaan, oltiin juteltu tän jätkän kanssa snäpissä jo useita kuukausia, ja puhelimessakin muutaman kerran myös sen parhaan kaverin kuullen, ennen kun sovittiin tapaaminen.

Asun toisella paikkakunnalla kun tää jäbä, noin 20 kilsan päässä. Sovittiin, että meen niille, ja niin tehtiin. Vietettiin koko päivä yhessä, meillä oli hauskaa, me pussailtiin, katottiin leffaa ja muuta sellasta, mitä nyt yleensä tehäänkin. Nähtiin myös tän jätkän parasta kaveria.

Illalla, kun olin päässy kotiin, aavistin jo ettei kaikki ollu hyvin. Tää jätkä sitten kerto, et se oli epävarma musta ja meistä välimatkan takia. Olin tosi rikki, koska välitin tästä jätkästä oikeesti ja meillä oli ollu ihan superihana päivä yhessä. Se sitten sano, et meijän ei kannata enää jatkaa, koska ei kuulemma ehittäis ees näkemään usein. Se oli osittain totta, mutta mä oisin voinu käydä sen luona melkeenpä joka viikonloppu ja näin kesälomalla useemminkin, koska bussilla tältä paikkakunnalta pääsee sinne melko nopeesti.

Eniten mua satuttaa se, että se jätkä oli ollu mukana tässä jutussa ihan satasella. Joka päivä se kehu mua, sano tykkäävänsä musta tosi paljon ja muuta tollasta.

Nyt mietin vaan, et teinks mä jotain väärin, vai oliks tä jätkä vaan joku fuckboy, vaikkei alkuun siltä vaikuttanukkaan.