multicorn23.10.2016 22:10
1/8
Saanko deittailla kaverin eksää?

Taustaa: Oltiin ennen tämän kaverini kanssa todella läheisiä ja ollaan tunnettu ihan pennusta asti. Viime vuosina ollaan oltu harvakseltaan tekemisissä kun ollaan vaan vuosien saatossa ajauduttu erilleen. Ei siis olla enään oikeastaan yhteyksissä. Tämä kaveri ja kyseinen jätkä siis erosi pari vuotta sitten, olivat yhdessä kuitenkin useamman vuoden. Kummallakin osapuolella on eron jälkeen ollut parikin uutta suhdetta.

Tilannehan on nyt siis tämä. Matchasin Tinderissä yhden tyypin kanssa pari viikkoa sitten, ja profiilia sen kummemin tarkastelematta alettiin sit jutteleen. Ei menny kauaa kun huomasin tämän jätkän olevan mun vanhan kaverin entinen poikaystävä. Ei tosiaan aluksi tunnistettu toisiamme, koska ollaan nähty viimeksi vuosia sitten ja silloinkin vain ohimennen. Kun sitten huomattiin, että mehän tunnetaan toisemme, jatkettiin vain juttelua. About viikon juttelun jälkeen päätettiin käydä kahvilla ja kaikki sujui tosi hyvin, viihdyttiin hyvin toistemme seurassa jne. Saatoin ehkä aluksi jopa hieman tykästyä tähän tyyppiin.

Viime viikonloppuna sit törmättiin toisiimme baarissa ja päädyttiin viettämään yhteinen yö. Vietettiin koko seuraava päiväkin yhdessä ja olin ihan varma et oisin kiinnostunut siitä. Ollaan nyt siitä asti tekstailtu koko ajan ja ois tarkoitus taas nähdä ens viikolla. Ongelmana on nyt moraali ja omat tunteet. Mulla tuli eilen yhtäkkiä niin järkyttävän huono omatunto ja ahdisti niin paljon, etten meinannu saada happea.

Ei olla siis tän kaverin (jonka ex tämä tyyppi siis on) oltu aikoihin tekemisissä tai läheisiä, mutta silti. Tunnen ihan järkyttävää syyllisyyttä tästä jutusta ja tätä fiilistä lisää entisestään se, että nyt musta alkaakin tuntua siltä ettei tästä jutusta tuu sittenkään mitään. Tämä jätkä ilmaisi selvästi, että hän on aidosti tykästymässä muhun. Mun ihmissuhteet on ollu viime vuosina niin järkyttävän sekavia, etten oikeesti kykene mihinkään vakavampaan, vaikka luulin et pystyisin. Oikeastaan tuntuu, että mun tunteita tätä ihmistä kohtaan latistaa tämä pohjaton syyllisyys. Tällä kaverilla ei siis ole mitään hajua tästä meidän jutusta, koska ei olla tosiaan oltu aikoihin tekemisissä, enkä oo mitenkään saanu pokkaa kertoakaan.

Mitä ihmettä mä teen? Olenko oikeasti ihan kamala ihminen säätäessäni vanhan kaverin exän kanssa? Pitäskö mun kertoa tälle ex-kamulle? Nyt demut pistäkää sisäiset moraalipoliisinne kehiin ja auttakaa mua!

Jos jotakuta kiinnostaa niin olen 21-v. Ja tein tätä varten käyttäjätunnuksen, en oo aiemmin ollut rekisteröitynyt demittäjä. En siis ole trolli (ois muuuten tylsin trolli ikinä).