B_Boss7.6.2017 21:57
1/30
Ruman kokemuksia

Luin rumien naisten kokemuksia netistä, ja tajusin että pystyn helposti samaistumaan niihin. Rumuus on nykyään tabu, kukaan ei saisi sanoa itseään rumaksi. Kaikki ovat kauniita jne. Mutta kuitenkin rumia ihmisiä on olemassa. Jotkut asiat ovat tuttuja vain rumille. Tietysti minullakin on niitä parempia päiviä jolloin en näytä niin rumalta ja saan kehuja.

1. Kukaan ei ota kuvia. Minusta ei ole vuosiin otettu muita kuvia kuin selfieitä. Kun jotain kuvia otetaan, minut halutaan rajata pois.

2. Kukaan ei tiedä minusta mitään, koska kukaan ei edes muista minua

3. Ainoa kehu jonka olen saanut ulkonäöstäni sukulaisilta oli ylioppilaskuvasta vuonna 2008

4. Kun kävelen jonkun kaverin kanssa, kaverille huudellaan autoista että "hei sinä kaunis nainen!" Minulle ei IKINÄ huudella mitään.

5. Profiilikuvani saavat vain n. 10 tykkäystä

6. Kukaan ei halua tutustua minuun. Kauniiseen haluaa kaikki tutustua.

Kaikki varmasti tulevat väittämään, että kyse on vain persoonallisuudesta. Koska se, kuinka paljon ulkonäkö merkitsee, sotii ihmisten käsitystä vastaan omastakin toiminnasta. Ihmiset ajattelevat, että hyvyys ratkaisee, paha saa palkkansa jne. Tosielämässä se ei mene niin. Tosielämässä sairaat jätetään oman onnensa nojaan, kauniit ovat suosituimpia, kukaan ei jaksa panostaa ystävyyteen ruman tai raihnaisen kanssa. Rumat jäävät työttömiksi, kauniit ihmiset nähdään mukavampina ja he saavat paskan käytöksen helposti anteeksi.