ananaksenvihaaja15.4.2018 13:40
1/3
Ripari hajottaa

Olin jokin aika sitten riparilla. Jolloin sattui muutamassa päivässä pirusti kaikkea. Joten pohjustaa tarinaa.

Olin ihastunut poikaan josta käytän nyt nimeä Pekka. Kysyin siis riparin aikana että poltatko tai käytätkö nuuskaa. Vastaus sai mut melkein putoamaan sängystä. Vastaus oli siis molempia. Ja itse en voi sietää päihteitä. Pekka ja mä ei siis tunneta yhtään, ollaan vaa snäpätty. Mutta ollaan viimeaikoina tavallaan etäännytty ku suunniteltiin tapaamista ja kaikkea. Ja ollaan samassa koulussa.

Eli nyt päästään itse asiaan.
Riparilla tutustuin tietysti uusiin ihmisiin, erityisesti isosiin, jotka ovat vain vuoden vanhempia. Sitten sain tietää Pekan polttamisesta ja nuuskan käytöstä. Joka sai mun ajatukset muuttumaan hänestä.

Mun porukan isonen on nyt vaikka nimeltään Matti, niin vietimme tosi paljon aikaa samoissa porukoissa ja joitain juttuja sanottiin ihan vaan toisillemme. Matti on siis samassa koulussa mun kanssa.

Must tuntuu et oon ihastunut Mattiin. Ja tää on ihan pirun väärin! Meil on vielä kesällä yks leirijakso jäljellä. Mun ajatukset on tosi sekasin, kun oon tutustunut niin moniin ihmisiin, Pekasta paljastu uutta ja kaikkea.

Kertokaas mielipide ja että kannattaisiko vaan koittaa unohtaa.