daredevil13.3.2018 11:30
1/5
Ratkokaa mun typerä ja lapsellinen ongelma liittyen lahjojen ostoon

Oon aina ollut aika huono ostamaan lahjoja ja meillä onkin ollut pitkään kaverin kanssa sopimus, ettei osteta toisillemme synttäri/joululahjoja. Jouluna kuitenkin ostin hälle lahjan ja sain häneltä sitten lahjan takaisin, ihan vain koska kuulemma "oli pakko ostaa jotain kun säkin ostit."

Noh, mulla tuli sitten 18v lasiin, ja jotenkin oletin että olisin saanut pitkästä aikaa synttärilahjankin, kun on isommasta juhlasta kyse, ja ollaan kuitenkin oltu ystäviä puoli elämää. Tämä ystävä myöskin ihan suunnitteli mun lahjaa pitkään, mutta loppujen lopuksi en saanut mitään. En edes suklaalevyä. Oon erittäin tottunut siihen etten saa paljoakaan lahjoja (kun niitä oon kavereilta viimeksi saanut 10-vuotiaana kaverisynttäreillä), mutta tuli silti vähän epäarvostettu olo.

Itse ongelma tulee sitten tässä: mun mielestä 18v synttärit on iso juttu, ja haluaisin ehdottomasti itse ostaa kaverille lahjan. Oon kuitenkin sen verran katkera tuosta, että ei huvittaisi nähdä vaivaa ja laittaa rahaa toisen lahjaan, kun hän tuhlasi omat rahansa mielummin itseensä kuin mun synttärin juhlistamiseen. Tiedän myös että synttärin lähestyessä odotettavissa on itsekästä "läppää" että "hehe mitäs annat lahjaksi, missä mun lahja on", mutta en silti kehtaisi sanoa että no et sä nyt saa mitään kun en mäkään, sori.

D----: