nvidiaoptimus31.7.2017 15:13
1/8
Pyysin poikaa ulos ja en tiedä mitä sen päässä liikkuu

Eli oon tässä nyt kuukauden ajan snäppäilly yhelle pojalle, jonka kanssa asutaan siis eri paikkakunnilla. Tavattin tinderissä, jossa kerettin jutella about viikko kunnes kysyin hänen snäppiään ja ollaan siis kuukauden päivät oltu sen kautta yhteyksissä joka päivä enemmän tai vähemmän. Keskustelu on ollu tosi luontevaa ja ei yhtään yksipuolista vaan molemmat on esittänyt kysymyksiä yms poikakin vaikuttanut kiinnostuneelta.

Eilen päätin sitten kysyä häneltä, että olisko hänellä kiinnostusta tapaamaan ja sain vastaukseksi "ehkäps,pitää pitää mielessä". Joo, ei kovin vakuuttava vastaus, mut nyt oon ihan sekasin kun en tiedä, mitä sen päässä liikkuu. En tiedä, onko poika sit vaan niin ujo, että ei uskalla nähdä vai mikä on kyseessä, mutta viimesen kuukauden aikana hän on kyllä näyttänyt ihan toisenlaisia merkkejä.

Sit siirrytäänkin siihen vaikeeseen osaan, että mitäs nyt? Osa mussa sanoo, että joo unohda se, koska ton sen vastauksen takia tuntuu, että oon jo tuhlannut liikaa aikaa siihen tyyppiin, mutta koska asia jäi niin auki niin olis kiva selvittää/saada pojalta vähän selvyyttä asiaan, että olinko hänelle vaan ajanvietettä vai voisko tästä oikeesti tulla jotain. Onko huono idea yrittää kysyä häneltä, että missä mennään? En haluais kuitenkaan tentata sitä liikaa tai vaikuttaa liian takertuvaiselta. Hän antoi tän koko ajan ymmärtää, että olisi kiinnostunut, ja en tiedä miks olis jaksanut jutella mulle näinkin pitkään, jos ei oikeesti kiinnosta. Mutta vastaus oli niin ympäri pyöreä, että en tiedä yhtään mitä se ajattelee tästä.