Taidetytteli28.4.2017 16:50
1/3
Pystyyks kukaan samaistuu tähän?

Muutin viime kesänä uudelle paikkakunnalle. Meidän luokalla on yks tyttö joka on myös mun kanssa samoilla tanssitunneilla. Tää tyttö on todella ylimielinen ja lapsellinen ja inhottava persoona ylipäätään mutta silti sillä on paljon kavereita ja säätöä poikienkin kaa yms.xd Se arvostelee tosi paljon kaikkia eikä pärjää erilaisten ihmisten kanssa alkuunkaan. Suhtautuu tosi ennakkoluulosesti ja näin ja muhunkin sen oli vaikee tutustuu mutta ollaa sillee iha kavereita. Se ei pysty ikinä kehumaan muita ihmisiä ja kääntää itseensä aina kaiken huomion.
Kerron nyt pari esimerkki tarinaa tästä. Eli siis mää alotin tanssin täällä uudella paikkakunnalla silleen kunnolla ekaa kertaa mutta pääsin hyvin mukaa ja oon ns parhaimpia jo lol. Tää tyttö on myös tosi hyvä tanssimaan mutta ei voi ikinä kuunnella kun puhun siitä et olin joskus vähän isommas tanssikoulus tai muuta.
Toisena se kun meidän koulussa haettiin tukioppilaiks ja mäkin hain mutta tää kyseinen tyttö pääsi tukioppilaaks ja minä en. En tajua vieläkään että millä perustein se pääsi koska kuten kerroin se ei pärjää erilaisten ihmisten kanssa ja ei oo sellane reipas ja sosiaalinen. Mulle se ois ollu ihan sika hyvä mahdollisuus päästä tukioppilaaksi koska sinne pääsi kaikkia kivoja tyyppejä ja oisin voinu sitä kautta tutustuu muihinkin ja saada lisää kavereita koska mulla niitä ei nyt oikein oo tällä sisäänpäin kääntyneellä paikkakunnalla vaikka oon kuinka yrittäny tutustuu. Ja mulla on kuitenki mun vanhalla paikkakunnalla tosi paljon kavereita ja muualtakin koska oon silleen ihan reipas ja sosiaalinen. Että harmittaa vaan ku se jolla jo on kavereita ja joka ei ois muutenkaan käyny koko hommaan vei sen paikan.
Tää kuulostaa ihan hirveeltä sonnalta koko teksti en vaa osaa kirjottaa sori :')