B_Boss8.6.2017 11:12
1/1
Puolustuspuheenvuoro Sami Minkkiselle

Sami Minkkinen siis on Havaintoja Parisuhteesta -blogin kirjoittaja. Hän sai vähän aikaa sitten lapsen, mutta erosi lapsen äidistä, koska oli löytänyt uuden naisen.

Monet suuttuivat hänelle, koska hän on jättänyt pienen vauvan äidin. Kuitenkin huomasin jotain, mikä itseänikin kosketti hänelle kirjoitetuista kommenteissa. Nimittäin Sami on jo vanha mies, mutta silti monet naiset tuomitsevat hänet, koska hänellä on ollut monta parisuhdetta. Hänen parisuhdepohdintojaan ei enää nähdä arvokkaina, koska hänellä on "kyseenalainen" tausta. No, kuitenkin... joku kysyi minkä pituisia parisuhteita hänellä on ollut. Sami vastasi, että ensimmäinen parisuhde oli 9 vuotta, toinen seitsemän vuotta jne.

Itselläni myös ensimmäinen (ja tähän mennessä ainoa) parisuhde kesti 9 vuotta. Ei se aika sinänsä kerro mitään, koska 9 vuotta on lyhyt aika. On se kuitenkin pidempi aika kuin monella muulla Demin ihmisillä, jotka kyseenalaistavat parisuhteisiin liittyvät pohdintani sen perusteella, että olen eronnut ja minulla ei ole miestä.

Monet ihmiset roikkuvat parisuhteissa vaikka kipinä olisi kadonnut. Olisiko parempi, jos parisuhteessa roikkuisi vain toisen mieliksi? Esimerkiksi jos lapsen äiti ei ole enää kovin seksikäs, niin miksi miehen pitäisi sellaista jaksaa? Sama juttu minullakin, en jaksa syyllistää ketään, koska jokainen on vapaa tekemään mitä haluaa ja kontrolli on vain illuusio. Olen vaan iloinen siitä että olen päässyt eroon ihmisestä joka ei minua arvostanut. Rakastan kuitenkin häntä ystävänä tai kaverina.