Viherpippur819.7.2017 21:21
1/5
Pojan TODELLA outo käytös

Kerron nyt vähä taustatietoo täst tilanteesta. Eli siis mä oon 15vuotias (01) ja tää jätkä 17v (00). Me ollaa snäppäilty noin kuukaus ku tää jätkä tuli snäppää mulle. Se on snäpissä tosi mukava ja kehuu mua välillä (sanonu söpöks ja kehunu silmiä), ja ollaa snäppäilty tosi paljo et aika nopeest noustii toistemme snäppi bestfriendeis ekoiks.

Mut siis tilanne on nyt sellanen et meidän kaupungis oli pari viikkoo sit sellanen tapahtuma ja aina silloin iltasin kaikki kaupungin nuoret ns kokoontuu yhtee paikkaa ryyppäämää😂. Kävelin tät jätkää vastaa illal/yöllä siellä ja sanoin pirteesti "moi" ja sit se huus sillee tosi reippaast moi ja hymyili. Sit jatkoin matkaa ja se jatko toisee suuntaa. Sit parin tunnin pääst tosta sielt oli jo paljo porukkaa lähteny ku kello oli jotaa 2. Ja siel oli enää sellasii porukoit mis kaikki oli ja me oltii tän jätkänkaa usein samas porukas ja se ei sanonu mulle sanaakaan. Koko yönä se ei sanonu mulle mitää muuta ku moi😂. Se snäppää mulle tosi paljo ja lähes aina alottaa ite keskustelut. Se on muutenki tosi sosiaalinen ja aika äänekäs et luulis ettei mistää uskalluksest ainakaa olis kii. Ja siis ku se jätkä on mun lähes parhaan kaverin serkku ni se jutteli paljo mun kavernkaa ja ku juttelin mun kaverinkaa ni se saatto vaa tulla siihe ja alkaa heittää läppää sille mun kaverille ja sit mä vaan jään siihe vähä niinku kolmanneks pyöräks😂. Ja se tuli lähes koko ajan siihen porukkaa mis mä olin ja katto mua todella paljon ja käveli koko ajan aika läheltä mua. Ja vielä samana päivänä ku kaikki menee sinne paikkaan ni se laitto mulle snäpissä et oonko tänää menos sinne. Ja sit ku lähettii kävelee bussipysäkille tän mun kaverinkaa joka on sen jätkän serkku (se jätkä tuli samal bussilla) ja siellä bussipysäkillä oli kolme bussia (koska sen tapahtuman aikaan kaikki baarit yms täynnä ni menee paljo bussei) ni se jätkä oli mun kaverille sillee "Hei Laila* millä bussil mennää?". Mut ei siinäkää tilantees huomioinu mua. Ja sit siel bussis se tuli viel mun ja mun kaverin etee istumaa ja sit ku mä jäin bussista ja se jätkä jäi samal pysäkillä ni meni 5min ja se jätkä lähetti mulle jonku videon.

Sit pari päivää tän tapahtuman jälkee kysyin et miks se ei jutellu mulle ollenkaa, ni vastaukseks sain "emmiätiiä".


Siis voisko joku vähä avata tätä tilannetta mulle että mikä vittu tota jätkää vaivaa? Se on ton jälkee snäpänny mulle ihan normaalist yms mut sit kasvotusten ei voi sanoo sanaakaa. Mut joo nään sen ainaki kohta sit amikses kasvotusten et saa nähä puhuuko sielläkään mulle :)
Help :)