avalidia7.7.2017 0:47
1/5
Poikaystävän tyttökaverit

En tiiä mitä pitäis tehä koska oon oikeesti ihan älyttömän mustasukkanen ihminen..
ja meil on nyt lähiaikoina ollu tosi paljon riitaa mun poikaystävän kaa sen tyttökavereista. No oon jo nyt pualen vuoden jälkee hyväksyny sen jotenki et on kavereit exänsä kaa mut ei kuitekaa hengaa vapaa-ajal ja näi. Ja sit sen joku tosi hyvä kaveri kuka on hänelle niiku sisko. Ku se sano sen mulle ni siitäki alko nii iso riita.

Nyt se oli isosena yhel leirillä ja tutustu siel johonki kahtee tyttöö ja tää kuulostaa nii sairaalt oikeesti mut pyysin silt aina screenshottii sen snäpin best friend listast et nään onks sinne tullu uusii tyttöi, ja sit vikan iltan oli just ne kaks, ja siit sit lähti taas niin iso riita et huhhuh..

Sit mä halusin väkisi et se poistais ne ja lupas poistaa, mut viel tänää sil oli ne ja oli viel noussu siin bf listalla ja taas riidellään. Sit se poisti ne koska ei halunnu mul olevan pahaa oloo ja se oli oikeesti vähän vihane et tavallaan pakotan poistamaa ja unfollaamaa kaikkial jne ja kyl mä sen ymmärrän, mut mä en vaa jotenki kestä sitä et se tutustuu uusiin tyttöihin. Ja se ei edes tuntenu niit tyttöjä eikä kuulemma oo jutellu niiden kaa joten en tajuu miks se oli niin iso juttu sillee poistaa ne.. Se sano et on tärkee olla iso piiri ja hyvät välit kaikkiin esim paljo kavereiden kavereita ja nii. ://

Ja siis hänelle olis ihan ok et mul olis vaikka kaikki kaverit poikia, kunhan en pettäis. Mut se siin on et ei mulla oo oikee poikii kaverein.

Ja se pitää iteki pettämist nii pahan asian et ei ikinä kuulema vois tehä sellast ja sen mä uskonki mut en vaa jotenki osaa hyväksyy sille enää uusii tyttö kavereit, ja siit tulee aina niin iso riita et en tiiä mitä voin tehä.

muute meiän suhde toimii tosi hyvin eikä meil oo oikeestaa ollu muusta edes riitaa ku vaan tosta. Oon yrittäny olla ok sen asian kaa mut en vaa oikeesti pysty. Pelkään aina, ihan mihi vaa se menee et se tutustuu uusiin tyttöihin siel.