TammenterHo12.4.2018 12:38
1/15
Poikaystävän somekäyttäytyminen

Tästä teksistä luultavasti tulee sellainen kuva että olen aivan hirveä tyttöystävä ja epävarma sekopää. Se on totta, olen tämän ongelman tullessa kuvioihin itsekkin tajunnut, että itsetuntoni on tippunut todella hyvästä täysin nollaan. Eli, minä ja poikaystäväni olemme molemmat kohta parikymppisiä, olemme olleet vuoden yhdessä ja suhteemme on ollut ihana. Ongelmaksi on koitunut poikaystäväni käyttäytyminen instagramissa.

Itselläni ei ole kyseistä sovellusta, joten en ole yhtään tiennyt mitä poikaystäväni siellä puuhaa. No, pari kuukautta taaksepäin epävarmuuteni ja uteliaisuuten voitti ja menin selaamaan poikaystävän instagramia salaa. Näin, että hän seurasi todella paljon aivan tuntemattomiakin tyttöjä, joiden erittäin paljastavistakin kuvista hän tykkäsi. Lisäksi hän seurasi fitnessmalleja sekä sivustoa, joka lisäsi kuvia vain ja ainoastaan puolialastomista naisista.

Mulla kiehahti jotenkin tosi paljon, koska aiemmin jossain random keskustelussa poikaystäväni sanoi ettei seuraa tälläisiä sivuja, kun kysyin. Meni pari viikkoa, kunnes en kestänyt enää ja valehtelin poikaystävälle että kaverini kertoi, mistä jutuista hän oikein tykkäilee siellä instassa, ja että hänen käytöksensä instagramissa etoo minua ja että mielestäni parisuhteessa olevan ei kuulu tykkäillä muiden herukuvista. Sanoin myös, että mua hävettää niin paljon siinä se, että kaikki näkevät mistä mun poikaystävä, parisuhteessa oleva henkilö tykkää. Mun puolesta saa yksityisesti kattoa pornoa tai muijien kuvia mut se et kaikki näkee hänen tykkäilyt.. No, poikaystävä sanoi että ymmärtää kyllä ja lupaa katsoa mistä tykkää tästä lähtien. Hän myös sanoi ettei ne kuvat merkitse hänelle mitään, että hänellä on vain tapa tykätä kaikesta mikä tulee etusivulla vastaan. No, lopetin hänen puhelimensa stalkkaamisen koska luotin häneen täysin tämän keskustelun jälkeen ja olo oli helpottunut.

Kuitenkin, meillä on lähiaikoina ollut vaikeaa parisuhteessamme, mutta kaikki näyttää nyt olevan hyvin. En tiedä miksi, mutta menin taas katsomaan poikaystävän instagramia, varmistaakseni vain että hän oli pitänyt sanansa ja että saisin lopullisesti mielenrauhan. No, järkytyksekseni huomasin, että hän ei ollut unfollanut yhtäkään kyseenalaista tiliä, ja tykkäili yhä aivan kaikkien kuvista. Päätin tehdä ehkä tosi tyhmästi ja lapsellisesti, ja aloin unfollaamaan itse tosi paljon näitä tilejä hänen puhelimellaan. Ajattelin, että jos ne eivät hänelle oikeasti mitään merkitse, niin ei hän huomaa unfollaamisia.

Tänään päätin vielä kerran mennä katsomaan,ja huomasin, että poikaystävä oli seurannut uudestaan näitä ihmisiä jotka minä unfollasin. Lisäksi hänen ig haustaan löytyi puolialastomien muijien tilejä. En voi sanoin kuvailla kuinka pahalta musta tuntuu. Haluasin niin paljon sanoa tästä poikaystävälle, suuttua ja huutaa, mutta asia kääntyisi niiiin helposti itseäni vastaan, koska minähän olin se joka kävi salaa hänen puhelimellaan. Pelkään myös, että poikaystäväni jättää minut, koska suhde on ollut niin heikoilla jäillä viime aikoina, enkä haluaisi tämän takia menettää näin muuten hyvää suhdetta.

En vain kertakaikkiaan tiedä miten sanoisin tästä poikaystävälleni, varsinkaan kun hän ei tiedä että olen hänen puhelimellaan käynyt. Olen jopa miettinyt, että unfollaan niitä tyyppejä niin monta kertaa kunnes poikaystävä ei nää kehtaa seurata heitä uudestaan, tai kunnes hän tulee kysymään minulta, että tiedänkö jotain asiasta. Olen miettinyt myös itse instan tekemistä, sillä sen avulla voisin sanoa suoraan poikaystävälle, mutta mulla on jotenkin hirvee kynnys alottaa se, johtuu varmaan huonosta itsetunnosta..

Toivoisin siis, että te voisitte kertoa minulle mitä pitäis tehdä :( ja pyydän armoa haukkumiselta, tiedän että on väärin käydä toisen puhelimella ilman lupaa, mutta muhun sattuu niin paljon enkä tiedä miten päin olla enää