bertta__16.7.2017 19:28
1/6
poikaystävän outo käyttäytyminen

elikkä siis, me ollaan oltu mun poikaystävän kanssa nyt vähän yli puoli vuotta yhessä, aluks oli ihanaa ja kaikki meni tosi hyvin. mut nykyään kaikki on ihan yhtä helvettiä.

alotetaan vaikka siitä, että meillä on kolme kuukautta nyt ollut aikalailla koko aikasta riitelyy, molemmat alottaa riitoja eikä kumpikaan osaa lopettaa niitä ajoissa. me molemmat ollaan tosi mustasukkasia, niistä ne riidat oikeestaan aina syttyy. no kaks viikkoo sitten, mun poikaystävä lopetti täysin mulle juttelemisen, jos se vastas mun viesteihin vastas yhellä sanalla. mulla on tällä hetkellä tosi vaikeeta itteni kanssa, ja toivoin jotenkin saavani poikaystävältä tukea, samanlaista mitä mä annoin sille meijän suhteen alussa, kun hänellä oli vaikeeta. no kuitenkin poikaystäväni kääntää mulle selän täysin ja sanoo, ettei sitä kiinnosta jutella mulle, koska ei halua jatkuvasti surua sen elämään. olin tosta täysin rikki ja itkin monta päivää vaan putkeen. poikaystäväni esti kaikki soittoni, eikä hän halunnut nähdä tai mitään. no kuitenkin nähtiin, kun hänet pakolla sain käsiini, riitelimme ja saimme vihdoin sovittua että me yritetään vielä uudestaan. hän oli ilmeisesti halunnut olla "hetken rauhassa", eikä voinut asiasta mulle vain suoraan ilmoittaa. kuitenkin hän sanoi, että jos tulee vielä yksikin riita hän jättää minut.

no tän kahen viikon aikana ollaan nähty muutaman kerran, ja joka kerralla on ollut riitaa tai vähintään kinaa. nyt kuitenkin poikaystäväni on lähdössä perheensä kanssa matkalle, sovimme että näemme jos hän kerkee kiireiltään. hän ei minulle mitään ilmoittanu, ja yhtäkkiä olikin kavereittensa kanssa. nyt hän on ilmeisesti sulkenut puhelimensa, koska ei ole vastannut kahteen tuntiin viesteihini ja jos soitan sanotaan että numeroon ei saada yhteyttä.

tässä tosi lyhyesti tää juttu, haluaisin vaan ymmärtää mistä kaikki tämä johtuu. olen kysynyt että miksi poikaystäväni ei mua halua enää nähdä, vastaus on että haluan. olen yrittänyt hillitä itteeni, enkä läheskään riitele niin usein. silti, tuntuu että mä olen ainoa joka yrittää tehä toisen eteen jotakin. haluaisin vaan selvyyden kaikkeen, mutta poikaystäväni ei vastaa mihinkään suoraan. tää vaan raastaa mua enemmän ja enemmän.