Jiaa24.6.2018 19:56
1/19
Poikaystävän outo käytös

Sanon jo nyt että tulee aikamoinen romaani..

Eli oon tässä jo muutaman kuukauden miettiny mun ja poikaystävän suhdetta.. Meillä on aika usein sellasia pieniä riitoja/erimielisyyksiä jotka kuitenkin saadaan yleensä heti sovittua, mutta mua itteäni ne on jääny kuitenkin vähän vaivaamaan. Poikaystävä on myös käyttäytynyt tosi oudosti nyt jo aika pitkään, ja se on muuttunut jotenkin "ilkeemmäksi"?
Tänään aloin sit oikeen miettimällä miettimään kaikkia ns. negatiivisia asioita mitä tässä ihan muutaman viikon sisällä on tapahtunut. Ensinnäkin, poikaystävä ei muistanut meidän ekaa vuosipäivää, ja kun aamulla pussasin sitä ja sanoin et hyvää vuosipäivää, se vaan huvittuneena sanoi että "v**** hyvää vuosipäivää", josta olin vähän loukkaantunu ja ihmeissäni. Sanoi myös että oon ärsyttävä kun kyselen liikaa (asioista yleensä) sekä kasvotusten että esim snäpissä, vaikka ite koen sen vaan et yritän keskustella ja kysellä kuulumisia, mutta poikaystävä sanoi ettei se jaksa ikinä vastata ja joskus vaan jättää vastaamattakin.
Siton myös tässä ihan lähiaikoina kans tullu vähän sellasta fyysistäkin "kiusaamista", en tiedä sille nyt parempaa nimeä. Tosi lievää, mutta kuitenkin sellasta että itteäni ahdistaa ne jutut j aika paljon. Esim. se puree mua tosi paljon nykyään, kuulostaa oudolta mutta siis esim jos ollaan sängyssä niin puree vaan ihoa kovaa monesta kohtaa silleen muka leikillään, mutta tietää kuitenkin että muhun sattuu. On alkanut myös tehdä sitä, että ottaa mua tosi kvaa nenästä kiinni niin etten saa nenällä hengitettyä. Tänään myös auossa läspi mua poskelle silleen aika kevyesti, mut en silti ite tykännyt siitä ollenkaan ja sanoinkin sen sillon hänelle..
Poikaystäväni myös välttelee läheisyyttä ja pusuja, koska ei vaan kuulemma oo sellainen ihminen joka tykkää läheisyydestä. Sen ymmärrän, että kaikilla on oma läheisyydentarve, mutta meillä on sitä osi vähän, ja mies torjuu melkein kaikki mun pusut yms.
On myös tosi mustasukkanen, esimerkiksi ei tykkää siitä että meen kaverini valmistujaisiin, koska siellä "voi olla jotai miehiä". Sanoi myös että menee itse samana iltana ryyppäämään, ja "katotaan sit kumpi on mustasukkanen".
Tähän loppuun vielä, että poikaystävällä on tosi paljon työstressiä ja kotona myös ongelmia (ei asuta yhdessä), ei varmaan oo mikään tekosyy tälle, mutta oon ite ehkä antanu liikaa anteeks tota käytöstä just tän takia..
Ja ollaan molemmat vähän reilu parikymppisiä.

Tarvisin jonkunnäköstä kommenttia tähän ja apuja, että ylireagoinko tässä koko jutussa, vai onko tää jollain tapaa epänormaalia käytöstä? Kiitos jo nyt kommetoijille.