jetblackheart5.7.2017 6:13
1/7
Poikaystävän outo käytös

Mulla on ongelma johon kaipaisin vertaistukea ja neuvoja koska ite en tiiä mitä mun pitäis tehä

Oon seurustellu mun poikaystävän kanssa n. 4 kuukautta. Ite oon 18 ja poikaystävä 21. Alussa meil meni tosi hyvin ja oli kivaa mut jossai vaihees kaikki alko muuttumaan mun kiukuttelun takia joka johtuu sen välinpitämättömyydestä. Se nykyään harvemmin laittaa mulle viestiä ekana tai ehottaa et nähään ja on muutaman kerran feidannu mut iha turhista syistä. Sit oon suuttunu ja se suuttuu mulle siitä et suutun... ja monesti jos itken riidan aikana nii sanoo mulle vaa et voiks vittu lopettaa ton itkemisen ja muutenki puhuu mulle epäkunnioittavaan sävyyn josta tietysti loukkaannun ja suutun vielä lisää.
Tällä hetkellä se on toisella paikkakunnalla töissä noin 10 päivää ja äsken sano ettei oikeestaan oo ikävä mua. Saan väkisin yrittää saada jotain keskusteluu aikaseks, ja jos en laittais mitään viestiä nii oon aika varma et ei puhuttais koko aikana mitään.
En tiiä miks hän käyttäytyy noin ja ero on käyny monta kertaa mielessä mut sitä en oikeesti haluu koska rakastan sitä niin paljo ja meil on hyviiki hetkiä. Sanoo kyllä rakastavansa mut vähän epäilen et sanoo vaan koska on tottunu.
Kysymys kuuluu mitä tässä tilanteessa pitäis tehä? Pitääkö mun ottaa etäisyyttä? Puhuminen ei auta koska joka kerta ku oon yrittäny nii se sanoo ettei jaksa puhuu tai nauraa vaan ja sanoo "älä ny jaksa"... vai onko ero oikeesti ainoo vaihtoehto :(