cherrrypie17.6.2017 13:41
1/1
Poikaystävän outo käytös

siis mua pelottaa ihan älyttömästi ja ahistaa ku en yhtään tiiä mikä mun poikaystävällä on ku se käyttäytyy nii oudosti. ollaan oltu nyt vuos yhessä, ja tää mun poikaystävä pelaa jalkapalloo (2 kertaa viikossa treenit + 1-3 peliä). se on koko meiän suhteen aikana ollu yhessää työpaikassa, jossa työpäivä on 2-4 h ja työtä on kaks kertaa viikossa. nyt tää poikaystävä (kutsutaan häntä P:ksi) niin on huhtikuusta asti ollu töissä jossa on 8 h työpäivät ja työtä on 3-5 kertaa viikossa. samaan aikaan sil on noi kaikki treenit ja pelit ja toinen työ, joten nähään noin kerran viikossa siis. se onki eka asia mikä ahistaa, koska ollaan yleensä nähty keskimäärin 4 kertaa viikossa, joskus enemmän joskus vähemmän. tähän pitää vielä sanoo et meil on välimatkaa n. 20 km, mulla ei oo autoo mut P:llä on ja julkisilla kestää n. 1h45 min päästä toisen luo ku menee tosi oudosti noi juna-aikataulut ku kahella junalla pitäs mennä.

no mut asiaan - ollaan riidelty jonku verran just esim. siitä ku ei nähä usein ja ku P:llä on vapaa-aikaa niin se nukkuu tai pelaa pleikkaria. riidoissa hän on nykyää sanonu mulle tosi ilkeitä asioita, esimerkiks kehotti et mun pitää mennä imemään yhen pojan (ketä kumpikaan meistä ei tunne hän on vaa mun snapissa ja välillä snappailen ihan perus moi mutä kuuluuu jutttuja. törmäsin tähän poikaan baarissa, ja hän tietää et seurustelen) munaa. samal hän myös sano et "sä et pärjää jos et snappaile muille pojille" eli vissii mun snap-aktivisuus on ongelma, vaikkei ei oo ikinä sitä myöntänykkään. ja siis mä en edes snappaile muille ku meiön yhteisille kaveripojille mut anyways. hän on nykyään ilkee riidoissa, ennen ei todellakaan ollu. myös kun oon hänelle whatsappis menny purkaa ajatuksia mitä mulle on syntynyt hänen käytöksestä tai jostain, nii aika usein P vähättelee ja on myös syyllistänyt oikeestaan joka kerta vaan ja ainoostaan mua. että se on vaan mun vika, et me ei nähä ja me riidellään.


olin just P:n luona yötä, tulin äsken kotiin. yöllä ku juteltii, ni pyysin et saanko kattoo hänen whatsappista, et keille hän on viimeks puhunu. siis en pyytäny saada lukee mitää keskusteluja, halusin vaan nähä kenen kaa hän puhuu kun mun on tosi vaikee luottaa jne juttujaa, mut kuiteki. hän sit suuttu ja sano et "no kato, mut sä lähet sit samantien himaas sen jälkee" ja sit meni herättää isänsä ja sanomaan et mä haluun nähä hänen puhelimen. huh se oli kyl mun mielest tosi outoo, jos ei oo mitää salailtavaa ni miks ei ois voinu näyttää? meil on aina ennen ollu niin et ku oon pyytäny saanko vaa nähä nii se on käyny kyllä. nyt siitä synty kauhee soppa. ja eilen juteltii kans siitä et mitä tehtäs meiän vuosipäivänä joka on juhannuksena. hän sit sano menevänsä baariin parhaan kaverinsa kaa... P kyl sano, et mä ja se mentäs huvipuistoo ja sit se tulis meille yöks ja seuraavan päivän mentäs viel syömää ja illal mä tulisin P ja sen parhaan kaverin kaa baariin. en jotenki innostunu, must vaan tuntuu et mun kahenkeskinen seura ei kelpaa. sit ku sanoin siitä, ni hän alko raivoo et yritän tehä siitä absolutistii ja "eli joka ikinen juhannus mun loppuelämän ajan on sellane et en saa mennä dokaa ja mun PITÄÄ olla sun kaa, teen mielummi itsemurhan"

myöskään seksiä ei ole :) hänen alotteesta. voisko olla niin et hänel on joku toinen nainen? kuitenki eilen ku kerroin et mun tunteet on vähä laantunu ni P kuitenki itki ja sano et tuntuu pahalta. täs on nii paljo kaikkeeee ääähhh. paha mieli mitä teen