liikaa29.6.2017 9:33
1/24
Poikaystävän omistushaluinen perhe; annanko olla vai "nousenko vastaan"

Eli juttu tässä nyt on se, joka mua on alkanu vaivata kovasti, että rakkaan avopuolisoni perhe ei vuosien seurustelun jälkeenkään ymmärrä että siinnä missä nekin, mäkin haluan jakaa aikaa mun miehen kanssa, ja toki myös senkin läheisten.
Poikaystävä on siis lähössä vuodeksi armeijaan, ja näinä vikoina hetkinä meiän aika on todella ollu kortilla molempien vuorotyön takia, eikä päiviä tässä juurikaan ole jäljellä.
Avokin perhe halusi järjestää sellasta kivaa yhteistä tekemistä näille vikoille päiville, johon jotenkin yllättäen mua ei kutsuttu.
Avokki vastasi kutsuun että mä tulen kanssa tai sit ei kumpikaan, koska se haluaa viettää aikaa myös mun kanssa, jota ei ole töiden takia ollut juuri lainkaan mahdollista.
Sen jälkeen tuli vähän hiljasta ja kysymys että vai molemmat, että tarkoitettiin vaan sua, ja vastahakoisesti sitten sanottiin että tulkoot. (Kyllä, minä kuulin sen nurinan ja selittelyt miksei se kävisi että mäkin tulisin, yhtään järkevää selitystä ei tullut)
Mutta ongelma nyt tässä on se että mua hävettää "änkeä" mukaan, kun tiedän että he ois halunnu olla vaan poikansa kanssa, mutta sitten taas en tahdo etten näkis häntä enää ollenkaa ennen inttiä.
Mun olosta vielä epämukavamman tekee sen, että esimerkkeinä viimekerroista kun meidät oltiin kutsuttu perhepäivälliselle, tän äiti "kuiskaa" (sanoo mun kuullen supisten poikaystävälle); että voisit huomenna tulla vielä uudelleen meille että saatas ees vähän perheaikaa. Ja uskokaa tai älkää niin edes kutsuttuna mun olo ei ollu lainkaan haluttua seuraa, sen olis voinu sanoa mun kuulemattakin.
Ja huomioittehan et kyllä avokki käy heitä yksinäänkin moikkaamassa ja kahvittamassa, en mä aina ole änkemässä mukaan, mutta aina kun mä OLEN mukana, kovaan ääneen jupistaan ku ikinä ei saa olla vaan PERHEEN kesken, vaikka oon jo ennestään jättäny monet päivälliset menemättä et he sais just sitä omaa aikaa hänen kanssaan.
Mutta tässä tapauksessa, menisittekö itse vai jäisitkö suosiolla pois..?
En ees oikeesti enään tiedä kumpi on pahempaa, olla näkemättä avokkia vai kuunnella taas sitä kun oon pilannu yhden perhehetken...