Johie9.4.2018 3:03
1/16
Poikaystävän kanssa baarissa, miten teillä?

Ystäväni kummasteli sitä, miten toimimme baarissa poikaystäväni kanssa. Siksi haluan kysyä, onko täällä muita jotka toimivat samalla tavalla tai jos ei niin miten teillä menee?

Olemme molemmat tilaa tarvitsevia, mutta nautimme myös toistemme läheisyydestä. Kotona ja kahdestaan ollessamme olemme hyvinkin paljon toisissamme kiinni ja huomioimme toisiamme. Baarissa kuitenkin olemme välillä erillämme ja menemme oman mielen mukaan joko yhdesdä tai erikseen.

Viikonloppuna oli tilanne, mikä kaverini mielestä oli outoa (?). Mies oli jo aikaisemmin mennyt kaverilleen istumaan iltaa ja minä menin omaan kotiini. Illasta kuitenkin kaveri pyysi minua baariin ja lähdin. Tiesin, että pojilla on suunnitelmissa suunnata kanssa samaan baariin ja ilmoitin menostani miehelle. Sovittiin jo siinä vaiheessa, että ollaan omien kavereidemme kanssa ja jos välillä siltä tuntuu niin vietetään aikaa keskenämme. Emme kumpikaan halua roikkua toisissamme julkisilla paikoilla teinien tavoin.

Tanssilattialla tanssimme molemmat välillä yhdessä, välillä erikseen. Tanssin välillä myös muiden jätkien kanssa (ei mitenkään kovin läheisesti) ja mies tanssi toisten naisten kanssa. Kumpaakaan tämä ei haitannut, mutta kaverini ihmetteli sitä, miten esimerkiksi minä välillä todella mustasukkaisena ihmisenä kestän sitä.

Nautin aina tanssiessani miehiltä saamastani huomiosta, mutta joka kerta kun joku yrittää iskeä, sanon suoraan olevani varattu. Mieheni tietää tästä ja hyväksyy sen täysin.

Itselle nousi vain kysymys, että miten muut toimii baarissa puolisoidensa kanssa, koska ilmeisesti tämä meidän toiminta ei ole "normaalia" (ainakaan ystävieni mielestä).