meriaat2.7.2017 6:52
1/21
Poikaystävän illat "paikallisessa pubissa jätkien kaa"

Tein paskasti ja menin poikaystävän puhelimelle. Keskusteluita lukiessa paljastui, että kaikki ne kerrat ku se on sanonu menevänsä ulos jätkäkaveriensa kanssa ni mukana on ollutkin myös naisia keistä se ei oo sanonu mulle mitään. Hän on sanonu myös, ettei oo ollu ikinä humalassa siellä, mutta keskusteluiden mukaan poikaystäväni "ei malta päästä dokaa" ja on sit olluki ihan kännissä. Pari kertaa myös ollu mulle ihan tuntemattomien naisten kanssa bilettää ja luvannu maksaa kaikkien juomat, mä en oo ollu ollenkaan tietonen näistä kerroista.
Ollaan kaukosuhteessa ja ihan alussa sovittiin, että kerrotaan aina missä mennään ja kenen kaa, ettei tulis hämmentäviä tilanteita. Tää on rikkonu tätä lupausta aika monesti ennenkin.
Jos poikaystäväni ois kertonu mulle totuuden näistä kaikista kerroista ja et keiden kaa oikeesti on ja missä kunnossa, ni ei ois mitään ongelmaa. Mut on kuitenkin pitäny mennä huijaamaan, miksi? En voi olla enää hyvillä mielin ku toi lähtee ulos.
Miten tästä pystyis sanoo ilman et jään kiinni puhelimelle menosta? Musta näkyy paha olo helposti ulospäin, en pysty pitää tätä sisälläni kauheen pitkään.