No_totanoin16.7.2017 18:43
1/8
Poikaystävän epäkunnioittava käytös

Alan olla todella väsynyt tähän suhteeseen ja olenkin miettinyt eroa. Haluaisin kuitenkin kuulla mielipiteitä, ovatko syyt teistä typeriä/liioittelenko.

Mm. viime viikonloppu oli niin kurja minulle kuin voi vaan olla. Olimme yhdessä juhlimassa, enkä oikein välitä juoda alkoholia. Poikaystäväni ei huomioi minun kantaani ollenkaan, vaan vetää perseet olalle huoletta. En pidä siitä, millainen hänestä tulee kännissä. Jos ylipäänsä minun huomiointini on arjessa vähentynyt, kännissä poikaystävääni ei kiinnosta sitäkään vähää, vaan hän tekee juuri kuten itse tahtoo. Olen porukassa hiljaisempi ja tarvitsisin poikaystävältäni tukea mutta poikaystävä on kavereidensa kanssa ja unohtaa minut aina kokonaan. Katsoin kateellisena pareja, jotka istuivat lähekkäin ja mies huomioi tyttöystävää. Itse kuuntelin vaan känniörvellystä. Suurin loukkaus minulle oli se, miten poikaystäväni esitteli minulle naispuolisia tuttujaan. Hän esitteli heidät minulle, eikä minua heille esim. "tässä tyttöystäväni X", hän ei sanonut edes nimeäni. Pieni asia ehkä mutta minut se sai näkemään punaista ja kertoi kunnioituksen puutteesta. Noh, tilannetta ei paranna se, että tämänkin viikonlopun poikaystävä meni baarissa kavereineen. Joko hän juhlii tai on krapulassa. Arkena on joskus ihan mukavia hetkiä.

En tiedä nipotanko aivan turhaan mutta tunnen itseni ahdistuneeksi, ihan kuin eläisimme yhdessä eri elämiä. En kuitenkaan haluaisi erota, koska tunteet eivät ole kuolleet ja historiaa on takana. Mielipiteitä kiitos :(