yksäkskaks3.4.2018 17:44
1/13
poikaystävälle synttärilahja !

Poikaystäväni täyttää 18 kuukauden päästä ja suunnittelen para-aikaa hänelle syntymäpäivälahjaa. Itse olen siis vielä 16 joten ihan mitä vaan en voi hankkia opiskelijana.

poikaystäväni viettää vapaa-ainansa kuntosalilla, kavereiden kanssa, toisinaan ryyppäämässä ja rahapelien pelaamisessa (tietenkin myös mun kanssa suurimmaksi osaksi) luonteeltaan hän on melko vanhanaiaikainen eikä esimerkiksi välitä sosiaalisesta mediasta ollenkaan.

ajattelin että voisin ostaa meille liput serenaan vesipuistoon koska hän on kinunut haluavansa mennä sinne kanssani. ajattelin myös että leivon hänelle aamulla mustikkapiirakkaa ja keitän kahvia ja ostan sitä varten kermaa :D (meillä ei koskaan käytetä kahvissa kermaa mutta on kuulemma parempaa sen kanssa)

hän tulee köyhemmästä perheestä ja on tottunut siihen että mitään syntymäpäiviä ei vietetä/muisteta. joten haluan näyttää hänelle että minä oikeasti välitän hänestä. muita vaihtoehtoja oli että veisin hänet syömään ja leffaan taikka ajamaan cartingia ja syömään. en siis halua antaa mitään konkreettista koska hän on itse sanonut ettei halua mitään koska eron tullen se olisi paljon vaikeampaa ja joutuisi kuitenkin heittämään kaiken pois. joten siksipä haluan antaa hänelle ikimuistoisen päivän :D

eli siis aamulla sänkyyn mustikkapiirakkaa ja kahvia, päiväksi serenaan uimaan ja illalla makuuhuoneen puolella kivaa jos molemmilla energia siihen riittää uinnin jälkeen ( tai sitte vaa suoraa aamulla :DDDD)

miltä tämä suunitelma kuulostaa teidän mielestänne? pitäisikö poikaystävänne tälläisestä lahjasta?

kertokaa toki ideoita ja omia kokemuksia miten vietitte poikaystävän syntymäpäivän!