_JustMeh_11.6.2017 17:19
1/10
Poikaystävä vituttaa

Moi,

ollaan riidelty/kinattu mun poikaystävän kanssa tänään koko päivä. Hän sitten lisäsi oman puhelimen taustakuvakseen hänelle tutun tytön kuvan, koska itse vaihdoin hänen kuvansa pois kun alko sen naama ja käytös yhdessä vituttamaan niin paljon. Tottakai tyttöystävänä otan itseeni, koska joku mulle tuntematon lortto pääsee koristamaan sen puhelinta, eikä oma tyttöystävä.

Tiedän myös että poikaystäväni ja tämä tyttö on kavereita, puhuvat viestien välityksellä mutta ei kasvokkain. Olen mustasukkainen tytön saamasta huomiosta, mut tää asia ei taas voi vähempää kiinnostaa poikaystävääni. Tästä mustasukkaisuus asiastakin ollaan keskusteltu ja riidelty ennen.

Suhteesta vielä, ollaan oltu 8 kk yhdessä ja itse olen 18 ja poika 17. Alussa meillä meni kaikki hyvin, ja on mennyt suurilta osin muutenkin. Oma mustasukkainen puoleni nousee joskus esiin, koska tiedän hänen puhuvan muillekin tytöille, vaikka itse sanookin aina että ne on vaan kavereita niin mulla on vaikeuksia uskoa sitä koska exä petti niin kaikki tytöt ovat minulle iso uhka ja pelko. + Pelkään myös, että en riitä pojalle tai hän haluaa vaihtaa parempaan yms (tämä tulee siitä, kun on huono itsetunto).

Isoin ongelma johon haluaisin hieman ulkopuolisten apua on se, että miten saisin ton pojan ymmärtämään sen että sen käytös muun muassa ton kuvan suhteen satuttaa mua ja että muutenkin pidän hänen naispuolisia kavereita uhkana. Olen yrittänyt puhua noista kyllä, mutta se menee vain siihen että poikaa alkaa vituttaa ja siitä syntyy riita.

Oon vaan kyllästynyt tähän riitelyyn, sun muuhun pahaan oloon mikä mulle tulee kun nään että joku tyttö on laittanut viestin.. :( Tarvitsen ja tarvitaan apua!