muovivalas19.5.2017 7:42
1/3
Poikaystävä väheksyy mua riidellessä

Aina kun jostain tulee riitaa, asia käännetään mun viaksi, ja kun lopulta tulee niin paha mieli että itken, on kyse siitä että olen tahallaan saattanut itseni tilanteeseen jossa "saan itkeä ja raivota". Asiat lähtee kuulema mun älyttömistä päähänpistoista, keksin omiani ja what not. Jos haluan sanoa jostain joka ärsyttää, tilanne on sama, eli valitan turhasta, hän ei jaksa kuunnella ja puhutaan muulloin (ei koskaan). Lisäksi usein jos kuitenkin aloitan kertomaam, hän vastaa ihan vaan hiljaisuudella, ja sitten jossain vaiheessa sanoo, ettei jaksa kuunnella.

Mä en ihan aina ole hyvä sanoittamaan tunteitani, ja tämän tyyppiset keskustelut varmaan jollain tasolla rasittaa häntä, mutta ei kai sitä voi olla nostamatta asioita esille from time to time? Mulla on tunne että ehkä se tosiaan on niin, että tarkoituksella ajan takaa riitaa kun kerron jostain joka mun mieltäni painaa, mutta saan vaikka alkaa itkeä ja poikaystävä ei eväänsä liikauta sanoakseen mitään muuta kuin että käytökseni on typerää, tai sitten on vaan hiljaa ja ignooraa tilanteen. Sitten jossain vaiheessa tietää syyttää minua siitä, että "raivoan" turhasta.

En oikeastaan enää tiedä, mitä tälläisessä kannattaisi tehdä. Pitäisikö vaan välttää kaikenlaisia konflikteja? Ei se kyllä ole sekään terveen suhteen merkki. On jatkuvasti tunne, että teen jotain väärää kertomalla negatiivisia tunteita ja ettei mun tunteet ja ajatukset ole minkään arvoisa. Ja tilanne päättyy aina siihen, että MINÄ pyydän anteeksi..