myaccount21.6.2018 12:32
1/3
Poikaystävä taitaa vältellä mun perhettä

En tiiä mitä tekisin tässä tilanteessa.. Ollaan seurusteltu poikaystäväni kanssa nyt vuoden verran. Mä sanoisin, et oon aika läheinen hänen perheensä kanssa, mutta samaa ei voi sanoa hänestä ja mun perheestä. Tää asia vaivaa mua paljon, koska mä oon todella läheinen oman perheeni kanssa ja toivoisin et mun poikaystävä tykkäisi perheestäni.

On ollut pari tilannetta, missä meidän on täytynyt mennä auttamaan veljeni vaimoa. Näissä tilanteissa poikaystäväni on aina ollut ihan hiljaa ja naama mutrulla. Pari kertaa tiuskinut veljeni vaimolle, kun tämä on heittänyt läppää. Tää on kamalan stressaavaa, kun pelkään et tää menee siihen, et kohta munkaan perhe ei tykkää ja hyväksy sitä.

Eilen juteltiin asiasta ja kerroin, et must tuntuu et se ei tykkää mun perheestä. Poikaystävä sanoi sitte, et se tuntee ittensä ulkopuoliseksi mun perheessä. Tää ehkä jopa loukkas mua, koska poikaystävä sai sen kuulostamaan siltä, et mun perhe ei oo ottanu sitä hyvin vastaan.

Asiahan ei näin ole, mun perhe on koittanut ottaa kontaktia poikaystävääni ja jutella, mut se on aika vaikeeta, kun poikaystävästä ei saa mitään irti. Sanoin myös poikaystävälle, et asiaa helpottais varmaan aika paljon se, jos se itekkin puhuisi niille jotain.

Mua myös suoraan sanottuna vituttaa se, et jos mun perhe tarvitsee apua, nii siitä nähdään niin paljon vaivaa. Ikinä ei voi auttaa hyvillä mielin, vaa aina täytyy olla naama norsun vitulla ja varmasti viestiä mun perheelle, et perkele ku vaivaatte. Mut sitten kun poikaystävän perhe tarvitsee apua, nii niitähän on sitten autettava vaikka olisi ollut muitakin suunnitelmia. Ei oo reilua ei.

Nyt täytyisi huomenna viettää juhannusta mun perheeni kanssa, kaikki ollaan suunniteltu valmiiksi ym. Mutta eilisestä lähtien poikaystävä on vihjaillut, ettei haluaisi viettää juhannusta mun perheeni kanssa. Ärsyttää, enhän mä voi toista pakottaa ja ehdotinki hänelle et jää kotiin. Jos totta puhutaan, niin en mä ehkä sitä haluakkaan juhlia pilaamaan asenteellaan.

En edes tiiä mikä tällä keskustelulla on tarkoitus, ehkä mä tarvitsin vaan avautua tästä. Teksti on varmaan sekava, puhelimella demitän ja vitutus on aika suuri. :D