HOMOPAAVO14.6.2017 10:17
1/10
Poikaystävä taisi unissaan luulla mua eksäkseen

Nukuin vähän huonosti viime yönä ja heräilin tosi usein, ja yhdessä vaiheessa olin hereillä, kun poikaystäväni unissaan alkoi lusikoida mua ja sanoi eksänsä nimen. (Ainakin niin olin kuulevinani, mutta toisaalta oon pelännyt tätä tosi pitkään, joten ehkä kuvittelin.)

Juttu heidän välillään ei koskaan ollut vakava eikä itse asiassa edes seurustelua, mutta anyways edellinen ihastusjuttu ennen mua, ja vielä meidänkin aikana tyypit olivat keskenään tekemisissä, joskin kavereina. Oon aina ollut mustasukkainen kyseisestä muidusta, koska poikaystäväni valehteli hänestä suhteemme alusta seuraavat puoli vuotta. (Oli halunnut tytön takaisin muutama viikko ennen meidän tapailumme alkua, mutta valehteli mulle, että kaikki tunteet olivat kuolleet jo edellisenä kesänä.) Myös tän muijan nykyinen kumppani sanoi mulle viime vuonna, että oli ollut mustasukkainen mun poikaystävästä koko kevään, koska "hän oli ollut niin rakastunut tähän tyttöön". Keväällä me alettiin jo seurustella.

Poikaystävä ite sanoi, ettei todellakaan tunne tyttöä kohtaan mitään, ja kyseessä oli enemmänkin sellainen "ihastuin huomioon enkä kyseiseen ihmiseen" -juttu. Hän on vakuuttanut mulle aina, että haluaa vain mut eikä koskaan ole tuntenut tätä toista muijaa kohtaan mitään meidän aikana. Myös tyttö ite on joskus sanonut, ettei mun poikaystävä ole meidän aikana koskaan antanut syytä epäillä hänen suhteensa.

Nyt oon kuitenkin ihan vitun paniikissa. Saatoin kuulla väärin joo, mut pelkään että en. Mitäs sitten, jos poikaystäväni tosissaan luuli mua eksäkseen unissaan? Pitääkö tällaisesta huolestua vai voiko kyseessä olla vaan jotain normisettiä, johon kuka tahansa voi törmätä? Tyyliin "kaikki näkevät unia ilman, että sillä on jotain syvempää merkitystä"?

Auttakaa mua :(((