honeyhattivatti27.2.2018 18:21
1/8
Poikaystävä satuttaa :(

On kuittaillut mun porukoille useaan otteeseen mun eräästä viikonlopusta, jolloin olin liian kännissä. Tiedostan tän kyllä ja häpeän edelleen. Vaikka kielsin kertomasta, koska tietää että häpeän. Toisti asiaa useaan otteeseen, vaikka näki mun ärtyneen naaman.

Eräs toinen pahempi juttu on se, että mulla on ongelmia painoni kanssa ja myös kehonkuvan.

Tiedostan, että on vähän ylipainoa ja oon saanu laihdutettua muutaman kilon. Oon tuskaillu monta kertaa mun miehelle mun kroppaa ja hän on kuitenki sanonu, että kelpaan tämmösenä yms ja kannustaa mua saamaan sopusuhtaisemman kropan. Mut pointtina se et itsetunto on ihan lytyssä.

Tietää, että yhessä vaiheessa oireilin ns syömishäiriöisen tavoin, vaikka olin silloin
hoikka, mut näin itteni lihavana. Tää oli kova pala kertoa. (Tästä pari vuotta) kattelin just niitä kuvii ja mietin mielessäni kuinka nuutuneen näköinen oon ollu, etten enää ikinä halua palata tuohon.

Tän suhteen aikana oon ollu jokseenki tyytyväinen tai ainaki välittämättä kehonkuvasta, mut sen takii oonki päässy lihomaan. Mut kuitenki tiedostan sen vihdoin ja haluan yrittää laihtua terveellä tavalla...

Nyt ollaan menossa ulkomaille, tosi epävarma olo kropasta. Vaatteet ei näytä enää niin hyvälle ja vaikeuksia oli pakata vaatteita, sellasii joita ees jotenki kehtaa pitää, koska kuitenki vähissä vaatteissa ollaan....


Itkettää jo ajatus ku en oikeesti haluu näyttää tältä. Mut pakko vaa jotenki hyväksyy.

Noh katottii telkkaa tos ja mies tokaisee:" sun pitää laihuttaa"

Niiku anteeks mitä.. Suutuin ihan sikana ja kysyin mistä moinen tuli mieleen. Ei sanonu mitään, mut alko mutisee et tästä tulee ongelma.. Ku näytin, että pahoihin mieleni asiasta.

Tuntuu, et se syömishäiriöinen minä nostaa päätään.. Kapina ja se tunne, että haluun kostaa miehelleni olemalla syömättä yms.
Mä tiiän, et mun pitää laihduttaa mut oliko just tänää pakko mainita siitä.. Hän kuitenki tietää, et tää asia on mulle hankala ja kokoajan yritän laihduttaa..