Ranranran23.6.2018 6:30
1/10
Poikaystävä petti, help?

Tuore suhde siis kyseessä, olisi kiva jos lukisitte koko tekstin vaikka onkin pitkähkö.

Oon siis parikymppinen tyttö/nainen ja poikaystävä saman ikäinen. Tapailtu on n.7kk joista virallisesti seurusteltu vasta n.2kk. Molemmat ollaan kerran aiemmin seurusteltu, mulla kokemusta pettämisestä jo edellisessä suhteessa jossa mut myös jätettiin kylmästi vaan viestillä. Eksän kohalla olisi ollut merkit nähtävillä jotka itsekin silloin tajusin mutten myöntänyt. Kaveritkin piti tyhmänä haha.

Pari sanaa nykyisestä ja entisestä. Nykyinen poikaystäväni on oikeastaan kaikkea mitä voin toivoa! Kuulostaa kliseiseltä mutta on totta, varsinkin kun vertaan eksään jolloin tällaista tunnetta ei ollut. Meillä on poikaystävän kanssa aina hauskaa, en muista yhtään tylsää hetkeä, samat harrastukset ja yhtä kiero huumori. Poikaystävä kehuu ja haluaa mua mun puutteista huolimatta (nuoruuden itsetuhoisuus + niistä pahat arvet, joita siis häpeän suuresti). Suunniteltiin jo mitä tehdään ensi kerran kun nähdään ja vähän siitäki eteenpäin, todella välitän tästä ihmisestä ja selvästi hän ajattelee samoin(...?). Siltä näytti ja tuntui kaikkien mielestä.

Jäin 21 päivä poikaystävän luokse yöksi, oli hauskaa, läheisyyttä paljon, ja juteltiin. Siis hänen kans on vaan niin helppo olla. Ei oltas kumpikaan haluttu nousta eilen juhannuksena sängystä ja toistemme luota mut poikaystävä oli sopinut et menee risteilylle perheen kans. Miltei myöhästyi kun jäätiin vaan makoilemaan.

Risteily meni normaalisti. Mutta... Sen jälkeen poikaystävä veljensä kanssa päätti et menevät yhteiselle kaverille juomaan, saunomaan ja kattomaan jalkapalloa. Inhoan kun poikaystävä juo liikaa ja niinhän tuo nyt teki...

Sain yöllä jotain viestejä et häntä panettaa joihin mä vaan naureskelin ja mietin et ens kerral ku nähään ni tulee hauskaa. Muuutta sitten tuli viesti että "imuttelin frendin kanssa minkä kerkesin". Pysähdyin ja mietin että mitämitämitä. Mikä frendi, tyttö vai poika, mitä täällä tapahtuu. Tiiän että oli ihan kännissä mut silti... Laitoin kysymyksen "mitä, kuka" jonka poikaystävä luki heti ja oli kirjottamassa vastausta mut lähtikin heti pois. Whatsappissa siis. Kysyin sit et "mitä siellä tapahtuu" ja 10min päästä siitä laitoin "vastaa mulle". Meni pari tuntia ja sieltä tuli vastaus mistä ei kukaan ota selvää, siis kännisen räpellystä "Kahv kiinni kuul ole mul sen kalj ja ka MB ka kja". Jännittävä vastaus. Naurattais jos ei ahdistais näin paljon. Mikä imuttelu ja mihin asti meni, kenen kanssa jne. En oikeen nukkunut ja mietin vaan poikaystävää jyystämässä jotain helvetin muijaa kauheessa jurrissa.

Nyt en tiedä mitä mä teen. En oo varma mitä tapahtui. Ylireagoinko? Mitä tekisitte? Aion ainakin tavata kasvotusten ja jutella, saa luvan kertoa kaiken ja vastata mun joka kysymykseen.