becauseimhappy7.8.2017 23:20
1/42
Poikaystävä petti.

Ollaan seurusteltu poikaystäväni kanssa kohta parisen vuotta ja meidän suhde on ollu alusta asti lähes unelmaa. Poikaystävä on kiltti, ihana, huolehtivainen ja komea, ja tän kaiken lisäks se järjesti mulle ihania yllätyksiä, esim. vei mut leffaan tai ulos syömään.

Poikaystävän käytös muuttu tossa parisen viikkoa sitten kuitenkin lähes kokonaan. Sai paljon viestejä tuntemattomasta numerosta ja joihin sitten mun "huomaamatta" vastas, ja muutenkin vaikutti jotenkin salailevalta. Aloin miettiä, että mikäköhän mahtaa olla vialla ja kysyinkin asiasta poikaystävältä pariin otteeseen. Tämä vakuutti että kaikki on ok, eikä mun tartte huolehtia hänen asioistaan. Hämmenyin tosta sen verran paljon, että lopetin kyselyn sikseen ja menin kysymään jätkän kaverilta, että tietääköhän se mikä mun jätkällä on. Kaveri sitten sano, että viimeks parisen viikkoa sitten kun ne oli äijäporukalla ollu iltaa viettämässä, niitten seuraan oli liittyny muutama muija ja toinen näistä muikkeleista oli sitten houkutellut mun kännisen jätkäni mukaan tanssilattialle, mutta mitään sen enempää ei ainakaa sen nähden ollu tapahtunu. Yhessä se muija ja mun jätkä oli kuitenkin poistunu yökerhosta, kännissä siis molemmat.

Kerroin asiasta jätkälle ja sanoin että tiesin hänen törttöilystään. Jätkä ensin kielsi kaiken kunnes myönty itkien pyytämään anteeks ja sano olleensa sillon kännissä, eikä kuulemma tollasta tuu enää koskaan tapahtumaan ja että sitä kaduttaa. Kuulemma mitään suutelua enempää ei ollu tapahtunu, mitä epäilen aika paljon. Lähin ovet paukkuen pois yhteisestä asunnosta ja ajoin suoraan vanhemmilleni. Tiiän että ehkä vähän ylireagoin, mutta en vaan siinä suutuspäissäni muutakaan keksiny. Ollaan nyt oltu erossa toisistamme eilinen ja tämä päivä, ja näitten päivien aikana on jätkältä tullu 53!! puhelua ja satoja anteeks pyytely-viestejä, joista yhteenkään en oo vastannu.

Aloin kuitenkin miettiä, että voisinko mä antaa pettämisen anteeks. Poikaystävä on muuten täydellinen tätä tapausta lukuunottamatta. Ja sen silmistä välitty se, et se ei tee tota toisten. Mul on tunteet niin sekasin, että oli pakko päästä avautumaan jonnekkin. Vanhemmille sanoin vaan tarttevani pienen tauon poikaystävästä, enkä siis mitään pettämisestä.

Tarttisin oikeesti kipeesti apua, että mitä teen. Parhaalle kaverilleni tästä puhuin ja hän sano että mun ois parempi jättää jätkä. Kaikki maholliset ajatukset jättämisestä anteeks antamiseen pyörii päässä, ja rakastan miestä edelleen valtavasti.

Kertokaa, mitä ootte tehny vastaavassa tilanteessa jos teillä tällänen on ollut, ja jos ei niin kertokaa mitä tekisitte. Kiitos.