Jeesus66631.7.2017 23:36
1/16
Poikaystävä petti?!

Elikkäs epäilen että poikaystävä petti mua pari viikonloppua sitten kun oli baarissa.
Tässä syitä mitkä sai mut epäilemään: 1.tuli vasta seuraavana iltana kotiin
2.kukaan sen kavereista ei tienny missä mun poikaystävä oli ollu yötä
3. Hänen housujen taskusta löyty kaks kortsua (me ei käytetä kortsuja eikä olla koskaan käytetty tän suhteen aikana) ja en siis menny tosta noi vaa tutkiin sen taskuja vaan olin ettimässä avaimia poikaystävän käskystä 4.selässä sellasia jälkiä että ihan ku joku olis raapinu silleen tiiättekö seksin aikana raapinu 5. Aloin ottaa siltä suihin niin maistoin ja haistoin juuri sen miltä yksi liukkari maistuu ja haisee (ei oltu harrastettu seksiä yli 24tuntiin ja poikaystävä ei ollu edes käyny kotona yli 24tuntiin, joten ei ole mahdollista että tää olis peräsin meidän seksistä.

Kysyin että oliko tehny mitään mitä pitäs olla huolissaan ja vastas että ei mutta en vakuuttunut siitä, joten kysyin sitten ihan suoraa että onko pettäny mua ja sitten hän muuttu ihan oudoksi. sanoin että löysin kortsuja hänen taskusta ja sitten sain vastaukseksi "et oo voinu löytää ku eihän me käytetä niitä" "miten toi vois olla mahollista ku en oo ostanu niitä yli vuoteen" sitten olin alkamassa todistamaan sitä että sielä taskussa ne nyt vaan ovat, nii tasku olikin tyhjä. En voinu näyttää niitä kortsuja heti sillon ku näin ne koska poikaystävä oli puhelimessa ja en siinä viitsinyt ottaa esille asiaa. Raapimisjäljet hän sanoi tulleen siitä että oli tapellut kaverin kanssa. Ja tota liukkari juttua hän ei uskonut vaan sanoi että kuvittelen vaan.
Poikaystävä ei siis myönnä mitään ja sanoo että on pettyny muhun ku epäilen edes ja sanoo että mulla ei oo mitään todisteita moiseen epäilyyn. Turhauttaa niin paljon ku en tiiä jos sitten oikeesti epäilenki ihan turhaa :'( oon nukkunu joka yön tosi huonosti ja toi kaikki vaan pyörii päässä melkeen kokoajan. Lisäksi oon nähny paljon unia joissa joko minä petän poikaystävääni tai poikaystävä pettää mua. Aina ku oon kertonu niistä unista ja että nään niitä tosi usein niin poikaystävä on menny tosi vaikeeksi. Pitäsikö mun vaan unohtaa vai kysyä vielä noiden mun epäilysten kans?