Disable12.6.2017 15:11
1/5
POIKAYSTÄVÄ ONGELMA

Mun poikaystävä on nyt lähipäivinä alkanu olemaan tosi välinpitämätön. Puhelimessa kun puhutaan nii ennen puhuttiin tunteja ja kaikki mun "turhat" jututki kiinnosti sitä, nykyään jätkä haluaa vaan lopettaa puhelun mahdollisimman nopeasti. Sitten kun se lupaa et voi tulla meille niin sit myöhemmin hän kumminkin sanoo aina että "kattoa nyt pääseekö" ja yleensä hän ei tule meille vaan on kavereiden kanssa. Ja jos minä menen hänen ja hänen kavereiden kans johonkin nii se käyttäytyy kuin en olisikaa siellä.

Oon koittanu kysyä siltä että mikä on mut se aina vaan sanoo että ei mikään ja sitten se valittaa mulle että suutun joka ikisestä asiasta ja kritisoi mua aika paljon. En kummiskaan haluaisi erota koska rakastan tätä jätkää ihan kauheasti ja meillä on hyviäkin hetkiä mutta ne on nyt vähentyny joten onko tää vaan joku vaihe vai onko peli menetetty?

Oon ite nyt aatellu että annan herran olla omissa oloissaan ja että saa tulla mulle jutteleen jos haluaa. Mut en ite enää jaksa olla se joka soittaa ja kysyy että mitä kuuluu ja se joka koittaa sopia tapaamista. Kiitos jo kaikista vastauksista!❤️