Milanova1.6.2017 20:55
1/90
Poikaystävä muuttunut

Mulla on vähän hämmentynyt olo nyt ja haluankin siksi ulkopuolisten ihmisten näkemyksiä tähän asiaan. Rehellisiä näkemyksiä kiitos, haluan tietää, että ylianalysoinko vai mitä ihmettä on tapahtunut. Yritän selittää järkevästi, mutta aivan varmasti tulee melko sekava viesti, koska on niin paljon sanottavaa.

Mun poikaystävä on siis jotenkin muuttunut viimeaikoina. Laitan nämä jutut/tilanteet nyt vaikka vaan tähän allekkain tälläi lyhyesti ja pääpiirteittäin, saa kysyä jos jää jotain epäselväks.
Se on alkanut matkia mun sanoja sillä tavalla ärsyttäen sekä vittuilee mulle välillä siten että se jo loukkaa. En oo oikeesti mikään huumorintajuton, mutta kun tuo sen nykyinen vittuilu menee jo ihan yli jopa mun mielestä.
Monesti pitää mua paikoillaan siten, että en pääse liikkumaan ja kun yritän päästä irti ja sanon sille, että ei viitsisi oikeesti, niin se ei millään älyä irrottaa vaikka ihan kunnolla ärsyyntyisin siinä ja näyttäisin sen. Oikeastaan ylipäänsä se yrittää nykyään koko ajan saada mua ärsyyntyyn ja sit ku se onnistuu, niin tulee selvästi tyytyväiseks.
Meillä on välillä tapana painia, sillei leikillään vähän koetella voimia. Ennen se tosiaan oli sellasta tasapuolista ja tarpeeks hellää painia, että poikaystävä antoi mullekin mahdollisuuksia voittaa hänet. No, nykyään sana "paini" tarkottaakin hänen mielestään sitä, että hän heittelee mua pitkin huonetta ja tosi kovakourasesti tarraa musta kiinni ja nostelee mua ilmaan eikä päästä alas. Näistä nykyisistä painihetkistä mulla on muistona todella suuria mustelmia etenkin käsissä. Välillä myös ihan yhtäkkiä ottaa vaan mun päästä kiinni ja tunkee omaan haaraväliinsä. Muutenkin musta tuntuu ettei se enää nykyään ollenkaan kuuntele kun kiellän sitä. Joudun sanomaan useesti ja tosissani ja yritän välillä kirjaimellisestikin karkuun päästä sitä mut ei se vaan ymmärrä enää missään tilanteessa sanaa "ei".
Alkanut leikillään/puolitosissaan välillä sanoa mua pikkutytöksi (mikä ärsyttää mua todella, koska siinä on sellanen ivallinen sävy), suihinottokoneeksi, pumpattavaksi barbaraksi, seksileluksi, yms...
Muutenkin sanoissaan alkanut vähätellä mua, ei hauku, mutta toisinaan vähättelee ja mitätöi mua (+ylistää itseään, tosin sitä hän on tehnyt alusta lähtienkin).
Välillä kohtelee mua kuin pikkulasta ja yrittää määräillä. Alkaa myös monesti kiistellä mun kanssa jostakin muhun liittyvästä asiasta, josta hänellä ei ole hitonkaan vertaa tietoa. Ihan sairaan raivostuttavaa! Siis nyt vaikka esimerkiksi että mä sanon että "olen ollut Amerikassa pienenä" ja poikaystävä alkaa ihan tosissaan väittämään että en olisi ollut siellä, vaikka mistä helvatasta se sen voisi tietää! Tuo nyt oli vaan esimerkkitilanne, tuosta ei todellisuudessa olla väitelty mutta just tuolla tavalla väittää vastaan. Ja muutenkin luulee ja väittää aina olevansa oikeassa.
Se on paljastanut itsestään myös sovinistisia piirteitä. On siis haukkunut naissukupuolta mulle (eikä edes ollut kuulemma vitsi!) ja ylistänyt miehiä ja sanonut, että "ei teistä naisista oo mihinkää" ja että "en mä mitää naisia pelkää, ne on vaan heikkoja ja herkkiä". Muakin hän on sanonut heikoks ja herkäksi erikseenkin.
Hän on aina hokenut jo oikeen epäilyttävän paljon sitä, ettei _ikinä_ voisi lyödä naista. Siis hän jatkuvasti todistelee mulle sitä vaikken edes ole kysynyt asiasta ikinä. Ensinnäkin jotenkin jo tuo todistelu epäilyttää, mutta sen lisäksi hän on kuulemma kerran lyönyt eksäänsä. Hän myös aina välillä vaan yllättäen läimäisee mua naamalle. Ei varmasti tarkotuksella yritä satuttaa ainakaan mitenkään hirveästi, mut kyllä se vähän sattuu. Nämä siis tilanteissa, joissa poikaystävä aloittaa taas sellasen tietyn käytöksen. Sellasen, jossa se selkeesti yrittää saada mua pelkäämään. Ottaa naamalleen sellasen inhottavan ja ilkeän ilmeen ja jotenkin vaan ahdistelee mut nurkkaan ja tarraa kiinni eikä puhu mitään. Äh, en osaa selittää mut se on ahdistavaa. Tulee sellanen tunne, että ei tuo ole mun poikaystävä vaan joku muu. Niin joo ja sitten läpsii perseelle TODELLA kovakouraisesti, vaikka sanon että sattuu. Oikeestaan se ei oo edes mikään läpsäisy, vaan se ihan kunnolla joko lyö tai potkasee. Jotenkin tulee olo että siinä on tarkotuksenakin että mua sattuis, mutta yrittää verhota asian vain että "vähän vaan läppäsin perseelle ei muuta". Ainiin vielä sekin että tässä pari päivää sitten poikaystävä suuttui mulle yhestä minun henkilökohtaisesta asiasta ja sanoi, että "jos sä teet noin vielä kerrankin niin saatan lyödä kunnolla" sen jälkeen ku oli taas läppässyt mua naamaan, tosin melko pienellä voimankäytöllä.
Huhhuh alkaa olla jo ehkä liian paljon tekstiä, mutta vielä pakko avautua tästäkin..eli välillä poikaystävä puhuu mulle raiskauksesta tähän sävyyn "sut olis niin helppo raiskata, et pääse multa mitenkään karkuun", "mä pystyisin raiskaan sut" ja "ei tollanen pikkutyttö mulle mitään mahda". Sit en ole varma, että kuulostaako tää niin pahalta mut välillä asia ahdistaa mua todella. Eli kun harrastetaan käsipeliä niin se monesti alkaa työntään sormiaan väkisin ja tosi kovakourasesti sisään, vaikka en niinkään pidä siitä, että se työntää sormet sinne. Alan aina vetämään niitä voimakkaasti pois sieltä ja oon sillai et ei, mut siitä se vaan innostuu ja työntää vielä kovemmin, niin että alkaa jo tosissaan sattua.

Mulla alkaa kohta tekstitila loppua ja sen verran väsy etten enempää jaksa kirjoittaa, mutta huomaatteko tekin, että käytös olisi jollain tavalla mua alentavaa ja sellasta, että hän yrittää jatkuvasti jotenkin saada musta yliotetta vai oonko vaan liian herkkä tässä asiassa, ylianalysoinko vaan? Itse sitä on vaikea huomata kun toisaalta on ihan ymmärrettävää menneisyyteni takia että ylianalysoisin poikaystävän käytöstä. Mä en ees osaa selittää kaikkea hyvin, mutta siis ihan oikeesti nykyään huomaan itkeväni tosi usein poikaystäväni takia, ja tuntuu, että hän ei enää ole se sama ihana ja hellä ihminen, millainen oli ihan suhteen alussa.