helpp15.6.2017 16:49
1/9
Poikaystävä menossa amikseen

Elikkäs otsikosta päätellen mulla on poikaystävä joka on menossa amikseen. Olemme molemmat 15v eli vuonna 2001 syntyneitä. Itse olen menossa lukioon.
Mieltäni painaa se että miten meidän suhteelle tulee käymään? Olemme oltu eri kouluissa ja suhteemme on silti ttoiminut moitteetta.
Jos poika menee amikseen voiko hän muuttua paljonkin?
Eniten pelkään että hänen kiinnostuksensa minua kohtaan lakkaa kokonaan amiksessa. Me molemmat kerromme melkein joka päivä toisillemme kuinka onnekkaita olemme kun meillä on toisemme <3.


Sitten toinen ihan eri asia suhteeseemme liittyvää. Nimittäin olemme seurustelleet n 3kk ja poikaystäväni ei ole kertonut vanhemmilleen seurustelevansa. Oletteko sitä mieltä, että vanhempien tulisi tietää suhteesta (3kk seurustelua takana). Tarkoitan että milloin/kannattaa kertoa vanhemmille että seurustelee? Omat vanhemmat siis tietävät että seurustelen mutta poikaystävän vanhemmat eivät. Minusta se ei "tunnu" kovin kivalta että hän ei ole kertonut vanhemmilleen.


Kiitos jos jaksoitte lukea ja tajusitte edes jotain kirjoituksestani:D Ja kiitos etukäteen vastanneille ja hyvää kesän jatkoa!