yessir5.5.2017 18:09
1/135
Poikaystävä löi

Okei, eli homman nimi on nyt se, että eilen illalla mä ja mun poikaystävä tultiin myöhään illalla kotiin. Oltiin molemmat pienessä hiprakassa ja takana oli siis semmonen perus klubi-ilta kaveriporukan kanssa. Siellä sitte kävi pari juttua, esim. ku tanssittiin nii tää jätkä meni vähä välii kiehnäämään jonku tuntemattoman muidun kylkeen kiinni aina ku silmä vältti. Mua sit rupes vähä suututtaa kun olin sille jo pari kertaa maininnu että ois ihan kiva jos se olis mun/meidän kanssa eikä ton muijan. Käskin mun kavereiden sanoo sille et mä lähen ny edellä takas (Oon ollu siis koko viikon niillä "asumassa" kun omat porukat ei oo kotona ja yksin ei oo kivaa). No, siinä sit olin vähän aikaa ehtiny pimeessä kävellä kun poikaystävä koittaa soittaa mut en sit vihoissani vastaa vaan kävelen sinne kämpille.
Ehdin olemaa about 20 minuuttia siellä yksin, ku poikaystävä tulee kolistellen sisälle ja ihmettelee mihi oikee lähin. Siitä sit synty aikamoine riita ja huuto, joka päätty sit siihen et mun poikaystävä ärsyyntyneenä oikeesti löi mua tohon leuan alueelle. Säikähdin siitä _ihan älyttömästi_ ja oikeesti tipuin vaan siihe maahan. Olin ihan sekasin ja mun poikaystäväki katu melkee heti ja rupes pyytelemään anteeks ja sano ettei pitäny osua tolleen.
En yhtään tiiä mitä ajatella, varsinki ku se rupes heti pyytämään anteeks ja oikeesti lähes itki (mitä se ei yleensä tee) mut siis oikeesti jouduin melkeen johonki shokkiin, koska tommone väkivalta ei oo yhtään sen tyylistä ja sillä hetkellä mua oikeesti pelotti.
En oo sanonu tästä vielä kellekään, menin sit vaan kotiin ja oon tääl edelleen. Tänää se on koittanu soittaa ja laittaa viestejä mut oon vaa vastannu että "Sori mul o tänää vähä kiire nii en ehi näkemään" koska en tiiä miten päin olisin sen seurassa tai mitä jos se vaikka suuttuu taas tmv... Kaiken lisäks mun leuassa on tällä hetkellä MUSTELMA jota en ees osaa meikata hyvin piiloon.
Mitä vittua mun on tarkotus tehä täs tilanteessa?
Nii ja siis, ite oon 18 ja mun poikaystävä vuoden vanhempi. Olisko mitään neuvoja tai jotain?? Pitäiskö vaa jatkaa niiku tota välikohtausta ei ikinä ollukkaa vai just painottaa mitä oikee tapahtu?
Ja tää ei sit oo mikää paska trolli vaa oikeesti, mitä vittuu teen