Pikkunapero5.3.2018 9:28
1/10
Poikaystävä kehotti palauttamaan lahjan?

Onko tämä teidän mielestänne ihan normaalia?
Eli siis sain häneltä joululahjaksi hyvinkin kalliit kuulokkeet, vaikka kielsin häntä ostamasta minulle yhtään mitään, sillä suhteemme oli vielä todella alussa tuossa vaiheessa. Kielsin moneenkin otteeseen ja ajattelin, ettei hän sitten mitään ostaisi. No oli ostanut, eikä minulla ollut mitään lahjaa annettavaksi hänelle joka sinänsä oli noloa. Hän kuitenkin sanoi, että turha huolehtia siitä, tietää etten lahjaa pyytänyt.

No nyt hänen syntymäpäivänsä on lähestymässä ja olen säästänyt hänen lahjaansa parhaani mukaan. Olen kuitenkin hyvin hyvin köyhä, eikä minulla todellakaan ole varaa mihinkään yli sadan euron juttuun ja kaiken lisäksi olemme seurustelleet vasta 4kk joten niin kalliit lahjat ovat mielestäni hieman huono sijoitus tässä vaiheessa.

Kerroin sitten poikaystävälleni pahoittelut siitä, ettei lahja tule olemaan yhtä hieno mitä hänen, sillä yksinkertaisesti rahat eivät riitä. Hän sanoi siihen että ”no voit palauttaa ne kuulokkeet”
No, ei siinä mitään ongelmaa ole, ihan ilomielin voin kuulokkeet hänelle palauttaa... enemmän vain mietin, että millainen ihminen käskee palauttamaan lahjan? Hieman outoa mielestäni. Vai onko tämä ihan normaalia käytöstä?