Hunajanutella15.6.2017 22:11
1/29
Poikaystävä kävi käsiksi

Nyt tarvisin ulkopuolisten mielipiteitä tälläseen tilanteeseen, joka mul kävi mun poikaystävän kans.

Eli meillä tuli sanaharkkaa jostain syystä X, siis ihan joku perus turhanpäivänen juttu. Olin sit hiljaa ja koitin mennä tyyliin nukkuu, kun poikaystävä alotti kauheen raivoomisen, mun haukkumisen ja sitä jatku hetken ja kuuntelin hiljaa kunnes päätin sit lähteä hänen luotaan omaan kotiin nukkumaan. Tästä mun poikaystävä raivostu vielä enemmän ja kielsi ja samalla esti mua lähtemästä ovesta ulos, lopulta myös aika kovakourasesti "paiskoi" mua eri huonekaluja päin tai pois päin ulko-ovelta. Huusi myös kokoajan ja ilmotti että mun pitää pitää turpa kii enkä saa sanoa mitään. Hoki vaan että täältä sä et lähde, sä et pääse pois. Pääsin sit lopulta noin puolen tunnin päästä karkaamaan ulko-ovesta ja parin mutkan kautta kotiin.

Ei oo ennen käyttäytyny noin mutta seurustelua vasta muutama kuukausi takana. Jotain pieniä raivareita joskus kyllä saanut muita ihmisiä kohtaan mielestäni turhista syistä mutta toi oli eka kerta kun muhun kohdistu.

Oon erittäin sekavassa mielentilassa ja toivoisin jotain järkeviä näkökulmia. Välillä pyörin järkyttävissä omantunnontuskissa että oonko nyt ylireagoinut ja ihan idiootti kun en oo sitä halunnut nähdä ton tilanteen jälkeen.