avalidia4.8.2017 16:48
1/20
Poikaystävä jätti yllättäen

Oltiin yhessä 7kk, ja sitä ennen oli ollu säätöö joku 3 kuukautta.. meiän suhde toimi oikeesti hyvin mun mielestä, ja nii seki aina sano. Ei me riidelty ku vaan välillä jotain pienii riitoi mut saatiin aina sovittuu melkeen heti.

Se sano mulle viime viikon torstaina ku nähtiin, et se ei tiiä pystyyks se olla suhtees, ja et olis ollu parempi jos oltais tavattu koulujen ja armeijan jälkee joskus 4-5 vuoden päästä,et olis voinu asettuu aloillee ja sillee.
Sit se kuitenki sano ku tuli saattaa mua bussille et haluu olla aina yhes, ja et tekee mitä vaa rakkaude eteen.

Sitte nyt keskiviikko yönä se vaan laitto yllättäi viestin et jättää mut, koska ei pysty olla suhtees täs iäs... ja sanoi et mus ei ole mitää vikaa ja et se todella ois halunnu mut ei pysty. tiistaina se viel vanno sitä kui paljo se mua rakastaa ja keskiviikkona yhtäkkii sanoi et ei rakasta enää vaikka tunteit on yhä. Kuka ihminen muka voi yhes yössä lopettaa toisen rakastamisen? Ei kukaa. Sit se kysy voitasko olla kavereit mut en usko et pystyisin siihen

Mul on niin tyhjä ja paha olo, ja ei kauheesti helpota se et joudun olla yksin koko ajan. Mä oon menettäny kaikki. Mul on 2 kaverii, joita nään tosi harvoin vaan. Muuten mä oon vaa kotona.

Se oli mulle oikeesti se ketä rakastan ja yritin parhaani pitää siit niin hyvää huolta ja se musta, aina jutteli ja oli mun kans, autto ja huolehti vaan nii hyvin. Kaikki mitä se mulle aina sano et haluu kasvaa mun kaa ja mun kaa kaiken tulevaisuudest, ja et ei ikinä tuu jättämää mua yksin. Ja yhtäkkii ei enää nää sitä ihmist. Ainoo ketä mul periaattes enää oli (perheen lisäks), se kenen kaa mä pystyin ja luotin olla sen kans koko elämän, se ketä teki mut niin onnelliseks ja jaksoin tehä kaikkee aina, se vaa heittää pois elämästä. 😔