potkuperuna4.6.2017 15:16
1/31
Poikaystävä jätti raiskausen takia.

Tosiaankin olimme eilen kämpillämme (minun ja poikaystäväni kotona) viettämässä iltaa yhteisten ystävien kanssa. Hieman vahvemmat juomat maistuivat illanmittaan, poikaystäväni oli kaikista viidestä vielä parhaimmassa kunnossa ja päätti käydä nopeasti lähikaupassamme ostamassa lisää juotavaa jotta ilta voisi jatkua myöhään yöhön. Hetki poikaystäväni lähdettyä hänen paras ystävänsä, kutsutaan nyt vaikka Tomiksi, tuli pyytämään minua juttelemaan jonnekkin hiljaisempaan paikkaan. Menimme sitten kaksiomme ainoaan erilliseen huoneesen eli makuuhuoneeseen. Sinne päästyämme kysyin Tomilta tietenkin mitä asiaa hänellä oli, mutta hän ei sanonut mitään vaan kaatoi minut sängylle ja piti minua niin etten päässyt yrityksistä huolimatta ylös. Humalatilan takia en saanut pistettyä vastaan kun hän repi housuni alas, yritin huutaa hänelle että lopettaisi ja etten halua, mutta hän ei välittänyt ja muutkaan eivät ilmeisesti kuulleet musiikin yli huutoani. Poikaystäväni oli saapunut takaisin ja tuli sitten katsomaan minne olimme kadonneet. Vaikka hän näki että en halunnut sitä ja itkinkin, alkoi hän silti huutamaan minulle siitä kuinka tilanteen tullessa hyppään tilanteen tullessa toisen miehen sänkyyn, vaikka ikinä en häntä olekkaan pettänyt.

Poikaystäväni vihaisena heitti minut pihalle talosta, vaikka kuinka itkien hänelle yritin tilannetta selittää. Lopulta sitten otin tavarat mitä tarvitsin ja lähdin parin kilometrin päähän kaverini luokse yöksi. Hänelle en tilannetta uskaltanut ja halunnut selittää, koska kukaan ei minua ollut ymmärtäny tai uskonut. Huonosti nukutun yön jälkeen heräsin poikaystäväni viesteihin, joissa hän haukkui minut täysin ja sanoi että juttumme on nyt ohi.

En ole varma kenen syy tapahtuma edes on, koska olinhan sen verran humalassa etten voinut kontrolloida tilannetta. Olenko sitten oikeasti pettänyt poikaystävääni ja onko hän suuttunut aiheestakin? Haluaisin korjata asian sillä rakastan poikaystävääni oikeasti, ja en halua erota. Mitä teen?