yliylijumalatar29.7.2017 7:48
1/11
Poikaystävä ja sen kaveri

Olen nyt vähän alle puoli vuotta seurustellut poikaystäväni kanssa suhteessa on kaikki periaatteessa hyvin, mutta poikaystävä ei vain välillä oikein luota(edellisissä suhteissa häntä on petetty). En oli koskaan tehnyt mitään mikä olisi voinut hänen luottamuksen rikkoa ja silti ei luota joskus se vain tuntuu niin turhauttavalta. Poikaystävällä on kaveri sanotaan häntä nyt Aarneksi ja poikaystävää Kaarloksi.Olemme viettäneet paljon aikaa Aarnen kanssa tunnenmme aika hyvin toisemme.

Joskus vain tuntuu että Aarne huomioi paremmin minut kuin Kaarle.esim olimme syömässä buffassa veimme tarjottimia tiskiin Kaarle vain lähtee menemään siitä vaikka ei mihinkään ollut kiire, mutta Aarne jäi odottamaan minua. Ja tällaisia vastaavia tilanteita on useita. Aarne vain huomioi minut paremmin kuin poikaystäväni. Olen myös alkanut huomata Aarnessa sellaisia merkkejä että voisi olla enemmänkin kiinnostunut kuin pelkästään kaveri mielessä. Poikaystäväni on ilmeisesti huomannut saman kun on alkanut puhumaan siihen malliin ja luulee ilmeisesti myös että minä olisin kiinnostunut Aarnesta. Olen sanonut että en ole mutta,jos totta puhutaan vähän olen ihastunut Aarneen, mutta en voisi missään tapauksessa tehdä poikaystävälline niin että ottaisin hänen kaverinsa ja jättäisin hänet.Uskon myös että Aarne ajattelee samoin että niin ei voisi Kaarlelle tehdä.

Joskus vain tuntuu siltä ettei vain jaksa poikaystävän epäilyjä siitä että pettäisin häntä, joskus kun edes vilkaisen johonki muuhun päin tai sanon jostain toisesta miehestä jotain poikaystävän ensimmäinen lause on "ihan varmasti vaihtaisit mut tohon" tyylinen. Ja kun mietin asioita mistä tykkään niin Aarne on samanlaisempi kuin poikaystäväni minun kanssa. En oikein tiedä mitä tekisin en halua jättää poikaystävääni mutta en kyllä haluaisi Aarnenkaan kanssa alkaa mitään koska mistä sitä tietää mitä siinä kävisi. Aarne on myös muuttamassa syksyllä toiselle paikkakunnalle opiskelemaan joten en näkisi häntä enää niin usein kun nyt.

Onko kenelläkään muulla ollut samanlaista tilannetta?
Kertokaa oma mielepiteenne mitä tekisitte tässä tilanteessa.
Jos teksti on epäselvä tai tarvitsette lisätietoa niin kysykää vaan.
Ja ihan varmasti joku kysyy niin kaikki kolme olemme täysi-ikäisiä