Apuatarvitsen21.4.2017 15:48
1/22
Poikaystävä ja ruoka

Oon jo vuosia lukenu demin kaikkia keskusteluja ilman käyttäjätunnusta, ja oon ajatellu että jos mulle joskus tulee joku ongelma niin teen sitä varten tänne käyttäjätunnuksen ja kysyn teiltä apua. Nyt on sellanen tilanne.

Eli siis oon seurustellu pian vuoden ehkä maailman ihanimman pojan kans, kutsutaan sitä nyt vaikka Matiksi. Meillä menee hyvin eikä oo mistää muusta koitunu ongelmia ku tästä yhestä asiasta ja haluaisinki nyt kuulla teidän mielipiteitä. Asutaan kaukana toisistamme(molemmat asuu vielä kotona) ja yleensä Matti on meillä useemmin ku mä niillä. Tämä Matti käy meillä monta kertaa päiväs jääkaapilla ja ottaa sieltä aina mitä vaan ite haluaa ja ilmaisee kyllä hyvin sen jos siellä ei mitää ookkaa tai jos hänen on nälkä. Paistaa löyämänsä pitsat meidän uunissa eikä edes tarjoa mulle.

Joillekki tää voi olla ihan normaalia mutta mulle tää on ihan outo tilanne.Mä ite en vois kuvitellakkaa niiden kotona tai edes kaverilla mennä jääkaapille ja ottaa sieltä mitä tahansa, puhumattakaa siitä että sanoisin ääneen miten kaapis ei oo mitää syötävää.Vieläpä vanhempien kuullen mikä on toinen ongelma.

Mun vanhemmat on myös huomannu tämän että Matti syö niinku sika eli paljon, menee kaapille ku siltä tuntuu eikä tarjoa mulle koskaan mun tai mun vanhempien ostamaa ruokaa. Muuten ne kyllä pitää tosi paljon tästä kyseisestä pojasta,mutta tämä asia kieltämättä aiheuttaa aina kamalan kireen tunnelman. On mun vanhemmat muutaman kerran mulle sanonukki asiasta, viimeisimpänä että "Älkää vain kuvitelkokaa koskaa yhteenmuuttoa koska Matti tulee syömään sun rahat".

Automaattisesti tää vaikuttaa muhun ja mun mielipiteisiin kyseisestä Matista,en vaan tiedä mitä teen. Joo mun varmaan pitäis puhua tästä hänen kanssaan mutta miten sen teen? Jos asia olis päinvastainen niin mä ainaki saattaisin loukkaantua.. Pliis auttakaa hädässä olevaa ja kertokaa mitä teen ja miten :(