avalidia28.7.2017 17:49
1/2
Poikaystävä haluaa erota (apua)

Ollaan oltu yhessä päälle puol vuotta ja meillä on menny tosi hyvin, ollaan riidelty sillontällöin mut neki on ollu pienii ja kestäny vaa sen päivän ollaa sovittu ja jatkettu taas normaalisti.

Eilen nähtii taas ja luulin et kaikki on hyvin mut sit se kerto mulle et siit tuntuu et se ei pysty olla suhteessa kosk sil on niin paljon stressii koulusta ja töistä jne.. Ja se sano et olis ollu nii paljo parempi jos oltas tavattu muutama vuos myöhemmin et ois voinu asettuu aloillee kunnol.

Se sanoo kokoajan kuinka paljon se mua rakastaa ja et se haluais mun kaa tulevaisuuden kaiken minkä ollaa suunniteltu, ja et se haluis niin paljon olla mun kaa viel yhessä mut ei pysty.

tänääki soittti mulle itkien et rakastaa nii paljon ja haluu olla mut et sil ei olis niin paljon aikaa mulle nii sen takii vaikeeta kuulemma, koska ku koulut alkaa ja se haluu tehä töitä sen eteen ja haluis viel samal syksylle/talvelle jotai töitäki.

En tiiä mitä täs tilantees pitäis tehä, pystyyks tota korjaamaan mitenkää vai annanks vaan olla 😔 kiitos paljon jos joku osais auttaa, tosi paha olo