ruoka12.5.2018 23:37
1/22
Poikaystävä estää juomisen, APUA

Myönnän että olen luonneongelmainen ja selvinpäinkin HYVIN impulsiivinen. Kuitenkin viime päivinä olen muuttunut parempaan suuntaan ja tunnen että osaan estää itseäni jos tarve vaatii. Impulsivisuus on minulla siis todellinen ongelma.

Humalassa olen äänekkäämpi, nauran enemmän. Olen myös huomattavasti sosiaalisempi sekä pidän humalassa olosta ja viettää samalla aikaa kavereiden kanssa.

Poikaystäväni juo myös, mutta on humalassa vain puheliaampi ja nauraa enemmän.
Hän vihaa minua humalassa, on sanonut sen monesti ääneen. Kertoo, että jos juon, ei voi olla edes samalla paikkakunnalla kanssani vaan lähtee porukoilleen 100km päähän jos juon. (Asumme siis yhdessä). Hän ei voi viettää hetkeäkään aikaa saman katon alla kanssani jos olen humalassa.

Musta tuntuu se todella pahalta. En halua rajoittaa juomistani vain sen takia että poikaystäväni ei siedä minua. Olen ehdottanut hänelle, että joisin jossain muualla ja tulisin sitten kotiin josta menisin suoraan suihkuun ja nukkumaan. Mutta se ei käy missään tapauksessa, hän lähtee porukoilleen jos aion juoda.

Mun pitää sitten olla sille ja sen kavereille kuskina joka kuukausi kerran/kahesti kun he pitävät hauskaa ja juovat. Raivostuttaa.