oliviaGRAU25.4.2017 23:09
1/42
Poikaystävä ei halua koskaan lapsia

Tein aiemmin keskustelun siitä, että mua stressaa poikaystävän tulevat opiskelijavuodet. Keskustelu siirtyi opiskelijaelämästä yhteiseen tulevaisuuteen, ja just saying, opiskelijabileet tuntuvat nyt aivan vitun mitättömältä ongelmalta.

Meille on molemmille ollut alusta saakka selvää, että halutaan lapsia. Poikaystävä on hössöttänyt asiasta itse, eikä kummankaan suunnalta ole tullut mitään painostusta.

Tänään kuitenkin selvisi, ettei mun poikaystävä halua KOSKAAN lapsia. Siis koskaan, ikinä. Mulle oma perhe ja lastenhankinta on ollut suurin unelma käytännössä aina, koko mun elämän ajan, enkä ole ollenkaan varma voinko luopua niin suuresta haaveesta toisen ihmisen vuoksi. Kysyin, mitä hänellä olisi "tarjottavana" tilalle, ja hän vastasi, että matkustelua.

Mä en halua matkustella.

Oon täysin rikki. Rakastan mun poikaystävää enemmän kuin mitään, ja luulin oikeasti että oon tavannut Sen Oikean. Enpä vissiin sitten. En voi jäädä odottamaan, muuttuuko poikaystävän mieli, koska todennäköisesti se ei muutu, ja olisin siinä vaiheessa eron hetkellä sen verran "vanha", etten saisi hommattua lapsia enää toisenkaan kanssa.

Mitä mä teen? Ainoa vaihtoehto on erota, koska toinen haluaa perhe-elämän ja toinen matkustelua maailmalla, eikö? Ei taida olla muuta ulospääsyä? Poikaystävä sanoi, että luopuu vaikka täysin matkustelusta, mutta epäilen, että hän vain katkeroituisi, enkä ikinä vaatisi toiselta sellaista. Siksi mietinkin, voinko itse luopua näin suuresta unelmasta toisen vuoksi.

Antakaa jotain ulkopuolisen näkemyksiä, omia kokemuksia, mielipiteitä, neuvoja – mitä tahansa. Tunnen olevani painajaisessa ja odotan vaan, että heräisin. En voi uskoa, että meidän suhde kaatuu tällaiseen :---(